ABD'de eğlence parkına benzeyen konut 40 milyon dolara satıldı

Teknoloji girişimcisi tarafından Colorado'da inşa edilen mega malikanenin, barı ve şerif hapishanesiyle kendi Vahşi Batı tarzı kasabası var

Colorado'daki yaklaşık 182 hektarlık mülk, 40 milyon dolara satıldı (360 Productions)

Kendi dondurma salonu, hapishanesi, kovboy barı ve iki atış poligonu olan, yaklaşık 182 hektarlık geniş bir alana yayılan mülk, 40 milyon dolara satıldı.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

ABD'nin Colorado eyaletinin Edwards şehrinde, Vail Kayak Merkezi'ne yaklaşık 32 kilometre uzaklıktaki kovboy temalı çiftlik, 1990'ların bilgisayar ağı firması Cabletron Systems'ın kurucusu olan teknoloji girişimcisi ve mülkün sahibi Robert Levine tarafından 25 yıldan uzun sürede inşa edildi.

Wall Street Journal'da yer alan habere göre, daha önce 2019'da mülkü 78 milyon dolardan satışa çıkaran Levine, mülkü 10 parsele bölmeyi planlayan Florida merkezli gayrimenkul geliştirme firması Baseline Property Group'a yaptığı 40 milyon dolarlık satışı kısa süre önce tamamladı.

8 yatak odalı, yaklaşık 2 bin 790 metrekarelik ana ev, 2000'li yılların başında inşa edildi ve diğer tesisler yıllar içinde kademeli olarak eklendi.

Bunlar arasında Wyoming'deki Silver Dollar Bar & Grill'den esislenen bir salon bar ve Wasatch dağlarının manzarasına sahip yaklaşık 60 metre uzunluğundaki çelik bir seyir köprüsü yer alıyor. Atış poligonlarının yanı sıra mülkte alabalık dolu bir gölet ve arabalar, motosikletler, kar motosikletleri ve ATV'ler için bir garaj da bulunuyor.

Türünün tek örneği olan bu mülk bir eğlence parkını andırıyor: Kovboy temalı kasabada bir şerif bürosu, ranzalı bir hapishane hücresi, bir benzin istasyonu ve su kulesi bulunuyor.
 

Dondurma salonu
Mülkün kavisli bir mermer tezgaha sahip kendi dondurma salonu var (360 Productions)

 

Hapishane
Kovboy temalı kasabanın parmaklıkları ve ranzalarıyla kendi hapishanesi var (360 Productions)


Ayrıca bir sinema, spor salonu ve atari oyun salonu da bulunuyor.

White River Ulusal Ormanı'nın kuzey kenarında yer alan mülkte ayrıca Coyote Lodge olarak bilinen yaklaşık 743 metrekarelik bir eğlence merkezi de yer alıyor.

Eğlence merkezinde tırmanma duvarı, kapalı havuz ve yemek pişirmek için Japon tarzı demir ızgaralı teppanyaki yemek alanı bulunuyor.



*İçerik orijinal haline bağlı kalınarak çevrilmiştir. Independent Türkçe’nin editöryal politikasını yansıtmayabilir.

https://www.independent.co.uk/news

Independent Türkçe için çeviren: İpek Uyar

© The Independent

DAHA FAZLA HABER OKU