ABD'de polis, köpek kulübesinde "seks kölesi" olarak tutulan bir kadını kurtardı

Yetkililer, mağdurun insan dışkısıyla dolu bir köpek kafesinin içinde bulunduğunu söyledi

(Richmond County Şerif Bürosu)

ABD'nin Georgia eyaletindeki kolluk kuvvetleri, esir tutulan ve dövülen bir kadını kurtardı.

12 On Your Side'ın haberine göre, kendisini esir aldığı iddia edilen kişiler tarafından seks kölesi diye tanımlanan mağdur, Richmond County Şerif yardımcıları tarafından salı günü yerel saatle 22.20 sularında Nellie Caddesi'nin 2200 numaralı bloğundaki bir konutta bulundu.

Mağdur, insan dışkısıyla dolu bir köpek kafesinin içindeydi. Birden fazla kişi tutuklanırken, bir kişi şerif yardımcılarına kadının "bir sürü şey çaldığını" iddia ederek "Seks kölem olacaktı ve parasını ödeyene kadar onu pazarlayacaktım" dedi.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

12 On Your Side'ın ulaştığı olay tutanağında, "Odaya girdiğinde kimliği bilinmeyen açık kahverengi tenli bir kadının çıplak olduğunu, ciddi şekilde dövüldüğünü ve o sırada bir köpek kafesine kilitlendiğini gördü" ifadeleri yer aldı.

Suçla bağlantılı olarak 32 yaşındaki Shawna Powell, 29 yaşındaki Anjelika Figueroa, 24 yaşındaki DeMichael Dawson, 18 yaşındaki Savannah Piazzi ve 19 yaşındaki Dawson Weston gözaltına alındı.

Bu kişiler adam kaçırma, kişiyi hürriyetinden yoksun bırakma, ağır saldırı ve suç sırasında silah bulundurma suçlarından yargılanacak.

Kadın ilk olarak, bulunduğu evin eski bir sakini tarafından fark edildi. Mağdur, bazı eşyalarını almak için mobil eve dönen bu kişiden yardım istedi.

Evin eski sakini, daha sonra kadını kurtaran şerif yardımcılarıyla irtibata geçti.

Yetkililer mağdurun "yaralı ve duygusal olarak perişan" göründüğünü ve ilk başka kolluk kuvvetlerine yaklaşmayı reddettiğini söyledi. Sonunda kadına yaklaşmayı başaran şerif yardımcıları, şişmiş ve morarmış bir gözle karşılaştı.



*İçerik orijinal haline bağlı kalınarak çevrilmiştir. Independent Türkçe’nin editöryal politikasını yansıtmayabilir.

https://www.independent.co.uk/news

Independent Türkçe için çeviren: İpek Uyar

© The Independent

DAHA FAZLA HABER OKU