Adele, Las Vegas konserlerinin yapıldığı otele tepki koydu: Başka yerde kalacak

Ünlü şarkıcının ertelenen Las Vegas konserleri nihayet başladı

Adele, "35" albümüyle 5 yıl aradan sonra müzik piyasasına geri döndü (Reuters)

Ünlü şarkıcı Adele, ertelenen Las Vegas konserlerine cuma akşamı (18 Kasım) başladı.

Adele'in performansı büyük beğeni toplasa da sahne arkasında ünlü şarkıcının konaklamasına dair pürüzler olduğu ortaya çıktı.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

5 ay boyunca Las Vegas'ta sahne alacak şarkıcıya bölgenin en lüks otellerinden olan ve konserlerin de düzenlendiği Caesars Palace'ta bir süit teklif edildi.

Adele, şimdiye kadar Celine Dion, Cher, Madonna ve Elton John gibi çok ünlü isimlerin konakladığı otelde kalmayı reddetti.

Ünlü şarkıcı bunun yerine Wynn Resorts'ta kalacağını belirtti.

DailyMail'e konuşan bir kaynak şunları söyledi:

Vegas divaları ağırlamaya alışkın ve Adele kendini nasıl rahat edecekse öyle yapması kesinlikle anlayışla karşılanıyordur ama bu durum Caesars için çok utanç verici.

Wynn Resorts, konuklarına Caesars Palace'a kıyasla objektiflerden daha uzak bir konaklama imkanı sunduğu için Adele'in bu tercihi yaptığı düşünülse de farklı söylentiler de çıktı.

Başka bir kaynak, ünlü şarkıcının Casears'ın daha lüks bir süitinde kalmak istediğini, bu olmayınca da başka otele geçtiğini öne sürdü.

Adele'in Las Vegas konserlerinin ocakta başlaması planlanıyordu. Konserler çeşitli gecikmeler ve Kovid-19 nedeniyle ilk etkinliğe 24 saat kala ertelenmişti.

Ünlü şarkıcı bu haberi hayranlarına gözyaşları içinde duyurmuştu.

 

Independent Türkçe, Mirror, Daily Mail

Derleyen: Aylin Şener

DAHA FAZLA HABER OKU