Chris Hemsworth uzun yaşamın sırrını ararken hayatını değiştirecek bir şey keşfetti

"Bunu kameralar önünde söylemek istemiyorum"

Ünlü oyuncu Chris Hemsworth, Disney+'ın yeni programı Limit Yok'ta (Limitless) sağlıklı ve uzun yaşamın sırlarını keşfettiği bir yolculuğa çıktı.

39 yaşındaki Hemsworth, 6 bölüm olarak yayımlanan programda stres testine girdi; soğuk, sıcak ve açlıkla sınandı; kas gücünün sınırlarını zorladı.

Vanity Fair'a konuşan ünlü oyuncu, programın çekimlerinde genleri hakkında geleceğini etkileyebilecek bir bulgu keşfettiklerini açıkladı.

Hemsworth, hem annesinden hem de babasından Alzheimer'la ilişkilendirilen APOE4 geni aldığını öğrendiğini şöyle anlattı:

Kanımı aldılar ve bir sürü test yapıldı. Plan, tüm sonuçları bana kamera önünde söylemek ve bunları nasıl geliştirebileceğimize dair konuşmaktı. Fakat o bölümdeki uzun yaşam doktoru Peter Attia, programın yaratıcısını aramış ve 'Bunu kameralar önünde söylemek istemiyorum' demiş. 

Ünlü oyuncu, test sonuçlarını telefonda öğrendiğini ve şoke olduğunu ekledi.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Hemsworth, bunu öğrendikten sonra programın kendisine çok daha önemli geldiğini söyledi ve "Düşündüğümden çok daha büyük etki yarattı" dedi.

APOE4 hakkında araştırma yaptığını belirten Hemsworth, bunun Alzheimer'a yakalanacağı anlamına gelmediğini ama önemli bir yatkınlık göstergesi olduğunu vurguladı.

Ünlü oyuncu, Alzheimer'a yakalanma riskinin diğer kişilerden 8-10 kat daha yüksek olduğunu belirtti.

Thor'a veda etmeye hazır

Hemsworth, Vanity Fair röportajında Marvel Sinematik Evreni'ndeki (MSE) geleceği hakkında da konuştu.

MSE'de Thor'u canlandırarak büyük ün kazanan oyuncu, "bu defteri kapatmak gerektiğini" söyledi.

Hemsworth şu ifadeleri kullandı:

Bir sonraki film benim için final olur diye düşünüyorum ama bunu herhangi bir şeye dayandırmıyorum. Kimse bir şey söylemedi ya da bir plan yok. Ama kahramanların doğumu, serüvenleri ve ölümleri vardır. Ben bu aşamaya geldim mi? Kim bilir?

Ünlü oyuncu en son Thor: Aşk ve Gökgürültüsü'nde (Thor: Love and Thunder) Thor'u canlandırmıştı.

Thor'un gelecek Avengers filmleri Avengers: The Kang Dynasty ya da Avengers: Secret Wars'ta beyaz perdeye dönmesi bekleniyor.

 

Independent Türkçe, CNN, Vanity Fair

Derleyen: Aylin Şener

DAHA FAZLA HABER OKU