Kerry Washington, anne sütünü neden Beyaz Saray'ın buzdolabında sakladığını açıkladı

Oyuncu, eski Başkan Barack Obama'nın görevdeki son partisine katıldığını anlatırken bu itirafı paylaştı

(Jennifer Hudson Show/YouTube)

Kerry Washington, bir keresinde anne sütünü neden Beyaz Saray'ın buzdolabında saklamak zorunda kaldığını açıkladı.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

45 yaşındaki oyuncu, Jennifer Hudson Show'un salı günkü bölümünde eski ABD Başkanı Barack Obama'nın görevdeki son partisine katıldığını anlatırken bu itirafı paylaştı. Washington ve Jennifer Hudson, her ikisinin de partide olduğunu ve ne zaman ayrıldığını hatırlamadığını belirtmesinin ardından Scandal yıldızı, etkinliğe göğüs pompasını getirdiği için ne kadar memnun olduğunu ifade etti.

Oyuncu "O sırada emziriyordum ve her ihtimale karşı pompamı yanımda getirdiğimi hatırlıyorum" diye açıkladı.

Ve şükürler olsun öyle yapıyordum çünkü gece ikide, "Biri bana gidip süt pompalayabileceğim küçük bir dolap gösterebilir mi?" diyordum. Çünkü bu partiden ayrılmaya hazır değilim.

Washington, "sütü Beyaz Saray'daki buzdolabına koymadan" önce "dolapta nasıl süt sağdığını" detaylandırmaya devam etti.

Hudson anne sütüyle ilgili bir espri yaparak, "Beyaz Saray'daki buzdolabına mı koydun? O bebek özel bir süt içmiş" diye yanıt verdi.

İyilik ve Kötülük Okulu (The School for Good and Evil) yıldızı da bu düşünceye katılarak bebeğinin "kutsanmış süt" içtiğini söyleyerek espri yaptı.

Partiyi övmeye devam eden ikili, Obama'nın başkan olarak "son eğlencesi" diye bitene kadar kalmak zorunda olduklarını ekledi.

Hudson'ın "Zamanın ötesinde bir şeydi, bunu asla unutmayacağız, değil mi?" sözlerine Washington, "Asla" diye yanıt verdi.

Obama'nın yıldızlarla dolu etkinliği sırasında hâlâ emziren Washington'ın çocukları o zamandan beri büyüdü; eşi Nnamdi Asomugha'yla 8 yaşında Isabelle adında bir kızı ve 6 yaşında Caleb adında bir oğlu var. Ayrıca Asomugha'nın önceki ilişkilerinden birinden olan kızına da üvey annelik yapıyor.
 


Hudson'la annelikle ilgili anısını paylaşmasına rağmen Washington yıllar boyunca aile hayatını gizli tutmayı tercih etti. Essence'a 2020'de verdiği bir röportajda, çocukları hakkında genellikle açıkça konuşmasa da onlar için "her zaman doğru hissettiren seçimler yapmak zorunda olduğunu" belirtmişti.

Ayrıca çocuklarının ünlü bir anneye sahip olmakla ilgili nasıl hissettiğini ve bundan nasıl etkilendiğini belirleyecek kişinin kendisi olamayacağını da itiraf etmişti.

Little Fires Everywhere yıldızı, "Seçimlerimin etkisinin ne olduğu hakkında konuşmak benim için zor çünkü yine bilmiyormuşum gibi hissediyorum" diye eklemişti.

Bir gün çocuklarım kendileriyle röportaj yapılmasını isterlerse, bu soruya benden daha iyi cevap verebilirler çünkü onların yolculuğu kendilerine ait, anlarsınız ya?



* İçerik orijinal haline bağlı kalınarak çevrilmiştir. Independent Türkçe’nin editöryal politikasını yansıtmayabilir.

https://www.independent.co.uk/life-style

Independent Türkçe için çeviren: İpek Uyar

© The Independent

DAHA FAZLA HABER OKU