Süper kahraman kostümü giyen genç, çocuk kaçırdı

İki kişi bir genci kaçırıp eyalet sınırlarının ötesine götürdüğü için gözaltına alındı

Molly Michele Jarrett'a, reşit olmayan birinin şiddet kullanılarak kaçırılmasıyla ilgili olarak hırsızlık ve kişiyi hürriyetinden yoksun bırakma suçları isnat edilti (Jackson County Şerif Bürosu)

Mor peruk ve süper kahraman pelerini giyen Alabamalı bir genç; ABD'nin Florida eyaletinin kuzeyinde bir ağacın altında dövülmüş ve bağlanmış halde bulunan bir kız çocuğunun şiddet kullanılarak kaçırılmasıyla suçlanıyor.

Şerif bürosundan yapılan açıklamada, cumartesi sabahı erken saatlerde bir kaçırılma ihbarına intikal eden Jackson County Şerifliğine bağlı görevlilerin, elleri arkadan bağlı bir kız çocuğu bulduğu belirtildi.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Fox News'e konuşan bir sözcü, kızın cuma akşamı Alabama'da 22 yaşındaki Coby Jerome Jordan tarafından alındığını ve sonra 19 yaşındaki Molly Michele Jarrett da dahil iki kadının onlara katıldığını açıkladı.

Şerifler küçük kızın eyalet sınırlarını geçerek Florida eyaletinin Jackson County bölgesinde terk edilmiş bir binaya götürüldüğünü ve burada Jordan'ın kızı dövdüğünü, ellerini ve ayaklarını bağladığını söyledi.

Şerif bürosundan yapılan açıklamada, kızın daha sonra bir ağaç yanına bırakıldığı ve burada yakındaki bir sakin tarafından fark edildiği söylendi. Şerif bürosu Fox'a, kızın yaralarının hastanede tedavi edildiğini belirtti.

Jordan'a hırsızlık, kişiyi hürriyetinden yoksun bırakma, mağdura müdahale ve darp için yasal suçlama yöneltildi.
 

Coby Jerome Jordan

22 yaşındaki Coby Jerome Jordan, bir kız çocuğunu şiddet kullanarak kaçırma suçlamasıyla gözaltına alındı (Jackson County Şerif Bürosu)

 


Jarrett'a ise birinci derece hırsızlık, birinci derece kişiyi hürriyetinden yoksun bırakma, birinci derece mağdura müdahale ve birinci derece darp suçları isnat edildi.

İkinci kadının gözaltına alınıp alınmadığı bilinmiyor.

Şerif bürosu, Facebook'ta Jarrett'ın pelerin, peruk, kovboy çizmeleri, dudak ve burun halkasıyla süper kahraman kostümüne benzeyen bir kıyafet giydiği gözaltı fotoğraflarını yayımladı.

Bu kişilerin federal suçlamalarla karşı karşıya kalıp kalmayacağı henüz belli değil.



* İçerik orijinal haline bağlı kalınarak çevrilmiştir. Independent Türkçe’nin editöryal politikasını yansıtmayabilir.

https://www.independent.co.uk/news

Independent Türkçe için çeviren: İpek Uyar

© The Independent

DAHA FAZLA HABER OKU