Daniel Radcliffe, Rihanna'yla yaşadığı "gerçeküstü" deneyimi anlattı

Oyuncu, 2010'da Rihanna ve Colin Farrell'la birlikte programa katılmıştı

(AP)

Daniel Radcliffe, Rihanna ve Colin Farrell'la birlikte konuk olduğu The Graham Norton Show'da yaşadığı "gerçeküstü" deneyime dair değerlendirmelerde bulundu.

33 yaşındaki Harry Potter aktörü, 2010'da BBC One'ın talk show programına katılmıştı.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

The Guardian'a verdiği yeni okur röportajında yıldız oyuncu, Tom Lehrer'ın 1959'da çıkan ve periyodik tablodaki o dönem bilinen tüm kimyasal elementleri saydığı "The Elements" şarkısını programda nasıl söylediğinden bahsetti.

Radcliffe "En gerçeküstü deneyimim Graham Norton'da, Rihanna ve Colin Farrell'ın yanında oturup 'Elements' şarkısını söylemekti" dedi.

Şimdi utanç içindeyim. "Gezegendeki en havalı iki kişinin yanında olabilecek en inekçe şeyi yaptın. Aklından ne geçiyordu?" Ama hem bu şarkıyı hem de [1999 tarihli rap şarkısı] "Alphabet Aerobics"i [Jimmy Fallon'da] söylemek bana iş getirdi.

Radcliffe, "The Elements"i söylemenin "Weird Al'in dikkatini çekmesini sağlayan ilk şeylerden biri" olduğunu ekleyerek "Bazen bir sohbet programında gerçekten inekçe bir şey yapmak yıllar sonra işinize yarar" dedi.

Daniel Radcliffe, yeni biyografik filmde Amerikalı şarkıcı Al Yankovic'i canlandırıyor. Yankovic, Coolio'nun "Gangsta's Paradise" parçasıyla esprili şekilde dalga geçen 1996 çıkışlı hit şarkısı "Amish Paradise" gibi popüler şarkıların parodi versiyonlarıyla ünlü.
 

Evan Rachel Wood ve Daniel Radcliffe

Evan Rachel Wood ve Daniel Radcliffe, "Weird: The Al Yankovic Story"de Madonna ve Weird Al'i canlandırıyor (The Roku Channel)


Weird: The Al Yankovic Story (Weird: Al Yankovic Hikayesi), 4 Kasım'da The Roku Channel'da gösterime girdi ve Roku cihazlarında, Sky Q ve Now TV'de izlenebiliyor.

The Independent'ın 4 yıldızlı incelemesini buradan okuyabilirsiniz.

Öte yandan Rihanna bu hafta, Savage X Fenty şovunda Johnny Depp'in küçük bir rolle yer aldığı haberlerinin çıkmasının ardından dikkatleri üzerine çekti.



* İçerik orijinal haline bağlı kalınarak çevrilmiştir. Independent Türkçe’nin editöryal politikasını yansıtmayabilir.

https://www.independent.co.uk/arts-entertainment

Independent Türkçe için çeviren: Onur Bayrakçeken

© The Independent

DAHA FAZLA HABER OKU