Matthew Perry, bir grup randevusunda Cameron Diaz tarafından "yumruklandığını" iddia etti

Friends yıldızı, bu iddiayı yeni anı kitabında dile getirdi

(Reuters)

Yeni anı kitabı Friends, Lovers and the Big Terrible Thing'de (Arkadaşlar, Aşıklar ve Büyük Korkunç Şey) hayatını ve kariyerini değerlendiren Matthew Perry için yoğun bir hafta oldu.

Friends yıldızı, "muhteşem ve güzel" Julia Roberts'tan 1996'da neden ayrıldığını açıklamasının yanı sıra kitaptan alınan yeni bir alıntıda, bir grup randevusunda Cameron Diaz'ın kendisini yanlışlıkla yumrukladığını iddia etti.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

53 yaşındaki Perry, 50 yaşındaki Diaz'la 2007'de, aktrisin Justin Timberlake'ten ayrılmasından kısa bir süre sonra arasının yapıldığını söyledi.

Perry, Diaz'ın bir grup yemeği sırasında "hemen kafayı bulduğunu" ve "kendisiyle hiç ilgilenmediğini" iddia etti.

Matthew Perry, Pictionary oyunu sırasında aktrise "esprili bir şey" söyledikten sonra, omzunu hedefleyen Diaz'ın yanlışlıkla yüzüne vurduğunu da sözlerine ekledi.

Perry, "Benimle dalga mı geçiyorsun?" dediğini anımsıyor.

The Independent, yorum almak için Diaz'ın temsilcileriyle temasa geçse de henüz yanıt alamadı.

Roberts'la olan ilişkisinden bahseden Perry, yoğun programlarına rağmen birbirlerine günde "yüzlerce" faks gönderdiklerini iddia etmişti.

The Times tarafından yayımlanan anılarında Perry, "Günde üç dört kez faks makinemin yanına oturur ve Roberts'ın bir sonraki mektubunu yavaşça ortaya çıkaran kağıdı izlerdim" diye yazmıştı.

Perry, "O kadar heyecanlıydım ki bazı geceler kendimi bir partide çekici bir kadınla flörtleşirken bulurdum ama eve koşup yeni faks gelmiş mi, diye bakmak için sohbeti kısa keserdim. 10 seferin 9'unda gelmiş olurdu" diye eklemişti.

Perry, Roberts'ın mesajlarının "çok zekice" olduğunu ve "Roberts dünyayı gülümsetmek için bu gezegene gelmiş" gibi hissettirdiğini söylemişti.

"Cümleleri bir araya getirme şekli, dünyayı görme şekli, kendine özgü düşüncelerini ifade edişi, hepsi çok büyüleyiciydi" diye devam eden Perry, birlikte yaptıkları ilk telefon görüşmesinin 5 saat sürdüğünü de sözlerine eklemişti.

Ayrılık, Perry'nin Roberts'la çıkmanın kendisine "çok fazla" geldiğini ve Roberts'ın kendisinden ayrılacağından "emin" olduğunu söylemesiyle gerçekleşmişti.

Perry, "Bu yüzden onu kaybetmenin kaçınılmaz acısıyla yüzleşmek yerine, güzel ve muhteşem Julia Roberts'tan ayrıldım" diye eklemişti.

Anı kitabının başka bir bölümünde Perry, Jennifer Aniston tarafından Friends'in çekimlerine başlamadan yıllar önce reddedildiğini de söylemişti.



* İçerik orijinal haline bağlı kalınarak çevrilmiştir. Independent Türkçe’nin editöryal politikasını yansıtmayabilir.

https://www.independent.co.uk/life-style

Independent Türkçe için çeviren: İpek Uyar

© The Independent

DAHA FAZLA HABER OKU