Aşk Adası'nı kazanan Ekin-Su Cülcüloğlu ve Davide Sanclimenti birlikte yaşayacak

Çift, ilişkilerini bir üst seviyeye taşıyor

(Instagram/Ekin Su Cülcüloğlu)

Aşk Adası (Love Island) 2022'yi kazanan Ekin Su Cülcüloğlu ve Davide Sanclimenti, birlikte yaşamaya başlayacaklarını popüler reality şovu kazandıktan yaklaşık üç ay sonra duyurdu.

Türk manken ve oyuncuyla "İtalyan aygırı" 20 Ekim Perşembe günü ilişkilerini bir üst seviyeye taşıdıklarını açıkladı.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

ITV'de yayımlanan yarışmayı ağustosta yapılan halk oylamasıyla birlikte ezici bir zaferle kazanan çift, o zamandan beri sosyal medyada hayranlarını birlikte sürdürdükleri hayatlarından haberdar ediyor.

27 yaşındaki Sanclimenti, romantik bir yemekte 28 yaşındaki Cülcüloğlu'ndan yanına taşınmasını istedi.

Ekin Su Cülcüloğlu, üzerine çikolata sosuyla "Yanıma taşınır mısın?" yazan bir tepside servis edilen tiramisunun fotoğrafını Twitter'da paylaştı.

Cülcüoğlu, "Davide az önce bana sürpriz yaptı! Birlikte yaşayacağımız resmileşti" diye yazdı.

İşletme sahibi, Cülcüloğlu'nun Sanclimenti'yi öpmeden önce gülümseyerek sorulan soruya evet dediği kısa bir videoyu Instagram hikayesinde paylaştı.

İşletme sahibi, "Yeni ve güzel bir bölümün başlangıcı" diye yazdı.

Çift, ilişkileri ilerlerken iniş çıkışlarını da gözler önüne seren Aşk Adası'nda geçirdikleri süre boyunca izleyicilerin kalplerini fethetmişti.

Birçok hayran, çiftin bazı hararetli sohbetlerinin mim olarak ölümsüzleşmesine neden olan tutkulu kişiliklerinin, birbirini tamamlamasını ve birbiriyle çatışmasını izlemekten keyif almıştı.


Kamuoyu önünde ilişki kurmanın getirdiği baskılar hakkında geçen hafta OK! dergisine konuşan Cülcüloğlu, bunun "kolay olmadığını" söylemişti.

"Bu ilişkide öğrendiğim bir şey var, o da erkek arkadaşınıza veya kız arkadaşınıza güvenmek zorundasınız. Çünkü herkesin gözü önündesiniz, bu kolay değil" demişti.

Özellikle de insanlar söylentiler çıkarırken veya bir şeyler söylerken, bir şeyler gördüklerinde veya bir fotoğrafta bir şeyler farklı görünebilecekken. Sadece partnerinizle iletişim kurmalı, ona güvenmeli ve ilişkinizi mahrem tutmalısınız.

Çift, memleketleri İtalya ve Türkiye'ye seyahat edecekleri yeni ITV2 programı Homecomings'te rol almaya hazırlanıyor.

Sanclimenti, Toskana Vadisi'nde gezmeden ve İstanbul'a uçmadan önce kız arkadaşına Verona'yı gezdirecek.

Cülcüloğlu, Ödemiş'teki aile köyüne 8 saatlik yolculuklarından önce, Türkiye'deki oyunculuk kariyeri boyunca tanıştığı kişileri Sanclimenti'yle tanıştıracak.



* İçerik orijinal haline bağlı kalınarak çevrilmiştir. Independent Türkçe’nin editöryal politikasını yansıtmayabilir.

https://www.independent.co.uk/life-style

Independent Türkçe için çeviren: Sevgi Aydoğan

© The Independent

DAHA FAZLA HABER OKU