Taylor Swift hayranları, Liz Truss'ın kararını sorguluyor: "Midnights'ı dinlemek için istifa etmene gerek yoktu"

Eski başbakanın Swift'in müziğini beğendiği açıkça biliniyor

(Reuters)

Taylor Swift'in en ateşli hayranları sıklıkla, üretken Amerikalı şarkıcının albümlerinde gizli anlamlar ve esrarengiz tesadüfler arıyor.

Muhtemelen bilinen Swift dinleyicileri arasında en üst düzey hükümet yetkilisi olan Liz Truss'ın istifasının ardından, diğer hayranlar da siyasi falların kurnaz okuyucuları haline geldi.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Swiftie'ler sosyal medyada, eylülde mini bütçesini açıklamasından bu yana rakiplerinin istifa çağrısında bulunduğu baskı altındaki başbakan Truss'ın istifasının, aynı zamanda Swift'in en yeni stüdyo albümü Midnights'ın piyasaya sürülmesiyle aynı zamana denk geldiğini fark etti.

Bir hayran Twitter'da, "Liz Truss daha yeni istifa etti çünkü başbakan olma baskısı olmadan yarın Midnights'ı pür dikkat dinleyebilecek. Gerçek Swiftie" diye espri yaptı.

Bir diğeri de Truss'ın Swift'in müziğine olan bağlılığını alaycı bir şekilde takdir etti:

Kahretsin, Liz Truss'ın bir Swiftie olduğunu biliyorum ama Midnights'ı dinlemek için istifa etmene gerek yoktu. Biraz dramatik.

Swift'in albümü 21 Ekim Cuma saat tam 00.00'da yayımlandı. Truss istifasını 20 Ekim Perşembe öğleden sonra duyurdu.

Bir başka Twitter kullanıcısı, "Bu kesinlikle Liz Truss'ın hayatının en önemli günü. Sağlam bir Swiftie olarak Midnights'ın çıkışı sonsuza dek onun anısında yaşayacak" diye espri yaptı.

Ayrıca başbakanlıktan falan istifa etti.

Eski başbakanın Swift'in müziğini beğendiği açıkça biliniyor. Dünya Kadınlar Günü Tartışması sırasında Truss, parlamentoda görüşlerini belirtirken pop şarkıcısının sözlerini alıntılamıştı. Swift'in kadınları destekleme marşı olarak bilinen "The Man"in sözlerini alıntılayan Truss, "Kadınlar koşabildiği kadar hızlı koşarken, erkek olsalardı oraya daha çabuk varırlar mıydı diye merak ediyorlar" demişti.

2019'da, Britanya Film ve Televizyon Akademisi'nin (BAFTA) bir akşam yemeğinde, o zamanlar başbakan olmamış Truss, Swift'le selfie çekmişti. Truss'ın kişisel Instagram hesabında Swift'in şarkı sözleriyle birlikte paylaştığı fotoğrafta şu ifadeler yer almıştı:

Bak bana ne yaptırdın.



* İçerik orijinal haline bağlı kalınarak çevrilmiştir. Independent Türkçe’nin editöryal politikasını yansıtmayabilir.

https://www.independent.co.uk/arts-entertainment

Independent Türkçe için çeviren: Deniz Sutaş

© The Independent

DAHA FAZLA HABER OKU