Bahçeli: Kılıçdaroğlu ABD'de gizemli toplantılar yaptı, 8 saat kayboldu

"Kılıçdaroğlu ve zilletin diğer partileri emperyalizmin maşasıdır"

Fotoğraf: AA

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun ABD'ye gerçekleştirdiği ziyarete bir kez daha tepki gösterdi. CHP liderinin açıklık getirdiği "kayıp 8 saat" konusunu yeniden gündeme getiren Bahçlei, şaibeli olduğu öne sürdüğü ziyaret için "Kılıçdaroğlu gizemli ziyaretler yaptı" iddiasını dile getirdi.

Bahçeli, Konya’da “2023’doğru: Aday belli, karar net” mitinginde açıklamalarda bulundu. Bahçeli, burada Amasra’daki en az 41 işçinin hayata gözlerini yumduğu maden faciasına dair kısa bir mesaj verdi:

Biz bir avuç kömür için bir ömür veren her türlü risk ve tehlikeye açık halde çalışan fedakar ve cefakar kardeşlerimizle birlikte ailelerinin yanındayız, yanında olacağız. Yaşanan acı hepimizin ortak acısıdır. Amasra'daki gibi böylesi felaketlerin bir daha yaşanmaması için bütün tedbirler sırasıyla alınacak, yaralar sarılacaktır.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Konuşmasının devamında CHP başta olmak üzere muhalefet partilerine yüklenen MHP liderinin ifadeleri özetle şöyle:

CHP, kuruluş tarihi olan 9 Eylül 1923 çizgisinden bütünüyle kopmuş ve uzaklaşmıştır. Kılıçdaroğlu CHP’yi tanınmaz hale getirmiştir. HDP’ye bakanlık vaadinde bulunan bugünkü CHP’dir. Terörle mücadeleye karşı çıkan bugünkü CHP’dir. PKK’nın arkasında vagon olan bugünkü CHP’dir. FETÖ’ye el uzatan bugünkü CHP’dir. Türkiye düşmanlarıyla düşüp kalkan bugünkü CHP’dir. Milli haklarımıza, egemenlik hukukumuza itiraz edip kara çalan bugünkü CHP’dir.

Aziz Atatürk yaşamış olsaydı, bugünkü CHP yönetiminin gözünün yaşına bakmaz kulaklarından tuttuğu gibi kapının önüne koyar, alayını birden kovardı.

Kılıçdaroğlu, ABD’ye gitti, Newyork’ta sokağa düştü, gizli ve gizemli toplantılar yaptı, Pensilvanya istikametini takip ederek sekiz saatlik bir süre içinde de ortadan kayboldu.

Kılıçdaroğlu’nun ABD ziyareti şaibelidir, A’dan Z’ye şüphelidir. Hangi sözleri aldığı, hangi sözleri verdiği, Cumhurbaşkanı adaylığı için kimlerle dirsek teması içinde olduğu, izin ve icazet maksadıyla hangi kapıları aşındırdığı az çok malumumuzdur. Bu Kılıçdaroğlu zalimlerin içimize sızdırdığı Truva atıdır. Bu Kılıçdaroğlu ve zilletin diğer partileri emperyalizmin maşasıdır.

 

“Allah’ın izniyle hayat pahalılığı da yenilecektir”

Bahçeli, konuşmasının bir bölümünde de ekonomiye yer verdi:

Allah’ın izniyle hayat pahalılığı da yenilecektir. Konjonktürel olarak yükselen enflasyon mutlaka indirilecektir. İş bilenin, kılıç kuşananındır. Yarınlarımız tecrübeli, milli, gelişmeleri başkent Ankara’nın vizyonuyla kavrayan sağlam ve sağduyulu bir irade sayesinde çok daha güzel ve güçlü hale gelecektir. Cumhur İttifakı’nın tarihsel yürüyüşü kesintiye uğramamalıdır. Dik baş, tok karın, mutlu yarın için Türkiye’nin dibi karanlık zillet kuyusuna düşmemesi şarttır.

Promter bozuldu

MHP lideri konuştuğu sırada prompter bozuldu. Konuşmasına ara vermek zorunda kalan Bahçeli, konuşmasına bir süre önüne aldığı kağıttan okuyarak devam etti.

 

Independent Türkçe

DAHA FAZLA HABER OKU