Özgür Özel: Nedim Şener "Benim Fetullah Gülen ile cemaatle bir sorunum yok" dedi

CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel açıklamasında "Cezaevinden çıkınca celladının elini öpmeye koşan bir sen varsın. Çıktıktan sonra AKP ile aklandın paklandın. Hatta cemaate de açıktan bir pozisyon almadın" ifadelerini kullandı

CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel bugün yaptığı basın açıklamasında gazeteci Nedim Şener'in cezaevinde kaldığı sırada kendisine "Fethullah Gülen ile bir sorunum yok, kendi çocuğumu bile okullarına verebilirim" dediğini aktardı.

Özel açıklamasında özetle şunları kaydetti:

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Cezaevinden çıkınca celladının elini öpmeye koşan bir sen varsın. Çıktıktan sonra AKP ile aklandın paklandın. Hatta cemaate de açıktan bir pozisyon almadın. Sen o gün "Ben Hrant dosyası üzerine çalıştım yazdım ama benim cemaatla Fetullah Gülen'le bir problemim yok, özellikle yurtdışındaki eğitim çalışmalarını önemsiyorum hatta kendi çocuğumu bile okullarına verebilirim. yaz bunu" dedin mi demedin mi?

Şener'den yanıt

Nedim Şener de Özel'e Twitter üzerinden yanıt verdi.

Şener paylaşımlarında "Gerçekten hem yalancı hem şerefsiz hem de iftiracısın Özgür Özel, böyle bir şeyi kendim yazmak varken sana mı söylemişim. Sen yazmadın diye başkasına da söylememiş miyim?
Sen de böyle bir şeyi 11 yıl saklamışsın öyle mi? Mahkemede ispatlarsın artık iftiranı zıp zıp Özel" ifadelerini kullandı.

Şener şöyle devam etti:

Ben değil de sen FETÖ’cülerin peşinde az koşmadın, yalancı, şerefsiz, iftiracı.

Palavra ve iftirayı bırak yalancı Özgür Özel, PKK’lı teröristleri gazeteci diye yutturduğunuz rapor konusunda benimle görüşüldüğünün ispatla sahtekar. Konuyu yalan ve iftira ile bana getirip zıplaya zıplaya kurtulmazsın.

 

 

 

Independent Türkçe
 

DAHA FAZLA HABER OKU