Esnafın "6'lı masada çatlak ses çıkarmayın" çağrısına Akşener'den yanıt: Bizim o masada yamuğumuz olmaz

İYİ Parti lideri Akşener, “Bizim o masada yamuğumuz olmaz. Bana dediğiniz gibi herkese de söyleyin bunu. Altılı Masa için söylemiyorum; siyasetçilere, herkes için söylüyorum" diye konuştu

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in Ankara’da ziyaret ettiği bir hal esnafı, "Siyasetten ziyade memleket meselesi olarak ne olur bu 6'lı masada bir çatlak ses çıkartmayın. Bu memleketi bir düzeltin artık el birliği ile" dedi. Akşener, "Bizim o masada yamuğumuz olmaz. Bana dediğiniz gibi herkese de söyleyin bunu. 6'lı masa için söylemiyorum; siyasetçilere, herkes için söylüyorum" karşılığını verdi.

Meral Akşener, esnaf ziyaretlerine bugün Ankara’daki sebze ve balık halleri ile Başkent İlçeler Terminali’nde devam etti.

Bir esnaf Akşener’e, "Çizgileri bir yere bırakalım, amacımız ülkeyi yönetmek. Hep birlikte bu işi beraber yapalım" dedi.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

"Adayımız Mansur Başkan"

Başka bir esnafın "Herkesin derdini biliyorsunuz, diğer başkanlar sokağa inmiyorlar. Esnafın, işçinin, emeklinin derdini biliyorsunuz. Biz, canı gönülden istiyoruz ki bu emekler boşa gitmesin. Adayımız Mansur Başkan olsun, sizi de Başbakan olarak görmek istiyoruz" sözlerine Akşener’in yanıtı, "Müşteri velinimet, arkasından seçmen velinimettir" oldu.

Diğer bir esnaf da Akşener’e, “Siyasetten ziyade memleket meselesi olarak ne olur bu Altılı Masa’da bir çatlak ses çıkartmayın. Bu memleketi bir düzeltin artık el birliği ile” dedi. Akşener ise “Bizim o masada yamuğumuz olmaz. Bana dediğiniz gibi herkese de söyleyin bunu. Altılı Masa için söylemiyorum; siyasetçilere, herkes için söylüyorum” karşılığını verdi.

Akşener, hal esnafı ve basın mensuplarıyla birlikte kahvaltı yaptı. Akşener, kahvaltı sonrası balık halini de ziyaret etti. Bir esnaf, Akşener’e, Müslüm Gürses’ten bir şarkı söyledi.

 

 

ANKA

DAHA FAZLA HABER OKU