House of the Dragon izleyicileri üçüncü bölümdeki "senaryo açığından" şikayetçi

Bir hayran, "House of the Dragon, aklımı başımdan aldın" diye yazdı

Matt Smith, "House of the Dragon"da Daemon karakterini canlandırıyor (HBO)

House of the Dragon izleyicileri, son bölümdeki bariz bir senaryo açığıyla ilgili şikayetlerini paylaştı.

Şimdiye kadar Game of Thrones'un spinoff'unun üç bölümü yayımlandı. "Second of his Name" adlı son bölümde, Game of Thrones'un övgü topladığı sahneleri anımsatan destansı savaş sahneleri yer alıyor.

Bundan sonrası House of the Dragon'ın üçüncü bölümü hakkında spoiler içerir, bizden uyarması

Bu bölümde Prens Daemon Targaryen'in (Matt Smith) savaşın içine daldığı ve her yönden geldiği anlaşılan bir ok yağmuruyla karşılandığı görülüyor.

Buna karşın Daemon, bu ok yağmurundan canlı kurtulmayı başarıyor ve sonunda Crabfeeder'la hesaplaşmaya gidiyor.

Fakat kendisine bu kadar fazla sayıda ok atılan Daemon'ın hayatta kalabilmesi izleyicilerde büyük kuşku doğurdu ve bu dile getirildi.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Twitter'da bir kişi "House of the Dragon'ın olay örgüsü... mantıklı gelmiyor, mesela nasıl 500 herif ok ve yayıyla Daemon'ı hedef alıyor da Daemon her bir atıştan sağ çıkıyor??" diye sordu.

Bir diğeriyse "Daemon'a 500'den fazla ok atıldı ve sadece ikisi mi onu vurdu? House of the Dragon, aklımı başımdan aldın" diye yazdı.

Başka biri de "Genellikle House of the Dragon'ı destekliyorum ama vay canına, son bölümün Matt Smith'in okları koşarak geçtiği vs. bitişi doğrudan GOT final sezonunun birebir örneği. Berbat" diye yakındı.

Bir başka hayran "Vay canına! House of the Dragon'ın 3. bölümü, BU NE LAN yarışmasını gerçekten yeni bir boyuta taşıyor. Bu yüzden bu yengeç adamların deliklerini tıkamak veya onları dışarı çıkarmak yerine, dahi Daemon tek başına gidiyor ve bir ok yağmuru ve savaşçı yığınlarını savaşarak aşıyor (tıpkı video oyunlardaki gibi)" diye yazdı.

Bununla birlikte, bazıları bunun gerçekten bir senaryo açığı oluşturup oluşturmadığını tartışarak, eğitimli okçuların bile hareket eden bir hedefi bölümde görülen menzil civarından vurmasının beklenemeyeceğini iddia etti.



* İçerik orijinal haline bağlı kalınarak çevrilmiştir. Independent Türkçe’nin editöryal politikasını yansıtmayabilir.

https://www.independent.co.uk/arts-entertainment

Independent Türkçe için çeviren: Onur Bayrakçeken

© The Independent

DAHA FAZLA HABER OKU