Game of Thrones yıldızı, karakterinin tartışmalı ölüm sahnesini savununca "yuhalandı"

Oyuncunun Comic-Con'daki yorumları görünüşe göre dizinin hayranlarını yanlış yöne itti

Ünlü oyuncu Comic Con'da diziye dair görüşlerini belirtti (AP)

HBO dizisi Game of Thrones’un yıldızı Nikolaj Coster-Waldau, karakterinin hikayesinin final sezonunda bitişine dair olumsuz tepkileri kabul etmedi.

Sekiz sezon boyunca Jaime Lannister karakterini canlandıran oyuncu, katıldığı Comic-Con'da Lord Varys karakterinin yıldızı Conleth Hill’le birlikte diziyi savundu.

Hill, medyayı final sezonuna karşı nefret kampanyası yürütmekle suçladı. Coster-Waldau’ysa özellikle Cersei (Lena Headey) ile paylaştığı etkisiz kalan ölüm sahnesi hakkında konuştu.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Coster-Waldau, “Cersei'nin kollarında ölmesinin Jamie için mükemmel olduğuna inanıyorum” dedi. İzleyiciler arasındaki bazı hayranlar aynı fikirde olmadıklarını belirtince de Coster-Waldau, “Bana mantıklı geldi, bu sadece benim düşüncem” ifadelerini kullandı.

Rol arkadaşı Headey ise daha önce Cersei karakterinin ölümünün kendisini “mutsuz” ettiğini ve hatta önemli bir Cersei sahnesinin diziden çıkarılması yüzünden hayal kırıklığına uğradığını söylemişti.

Birkaç gün önce de Coster-Waldau, dizi finaline verilen “aptalca” tepkiye karşı yapımcılar David Benioff ve D.B. Weiss'ı savunmuştu.

 

 

*İçerik orijinal haline bağlı kalınarak çevrilmiştir. Independent Türkçe’nin editöryal politikasını yansıtmayabilir.

https://www.independent.co.uk/arts-entertainment/tv/game-of-thrones

Independent Türkçe için çeviren: Ata Türkoğlu

© The Independent

DAHA FAZLA HABER OKU