"Mehmet Ali Çelebi AK Parti'ye katılıyor" iddiası: Siyaseti bıraksam da 6+1 değil Cumhur İttifakı derim!

Çelebi, “Erdoğan 15 Temmuz’da direnmese ben dahil kumpaslarda yargılanan istisnasız herkes, ölüm listelerindeki Türkiye’nin binlerce önemli ismi bugün hayatta olmayacaktı. Hepimiz katledilmiştik” dedi

Fotoğraf: AA

Gazeteci Barış Yarkadaş, CHP'den istifa edip Memleket Partisi'ne katılan ancak oradan da istifa eden bağımsız milletvekili Mehmet Ali Çelebi'nin AK Parti'ye katılacağını iddia etti.

Çelebi, sosyal medya hesabından bu iddiayı destekleyen paylaşımlar yaptı.

Twitter’dan “Asker kökenli bir vekilim. Silahlı Kuvvetlerimizin namuslu ellerinde yetiştim. Birçok devre arkadaşım şehit oldu. 40 bin vatan evladımız boşuna toprağa düşmedi” diyen Çelebi, “PKK - Öcalan severlerin hoş görüldüğü denklemlerle işim olmaz net! Siyaseti bıraksam da 6+1 değil Cumhur İttifakı derim!” ifadelerini kullandı.

Türkiye Cumhuriyeti Devleti’nin  Kurtuluş Savaşı’ndan sonraki en ciddi ve çok cepheli egemenlik mücadelesi verdiğini kaydeden Çelebi, “PKK - FETÖ ile kararlı mücadele şarttır. Terör devletine müsaade edilemez, Mavi vatanda oldu bitti yapılamaz” diye yazdı.

Çelebi şöyle devam etti:

'Milli Birlik’ şarttır. Buna her türlü katkıyı sunarım. Çabuk unutanlara önemli bir hatırlatma: Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan 15 Temmuz’da direnmese ben dahil kumpaslarda yargılanan istisnasız herkes, ölüm listelerindeki Türkiye’nin binlerce önemli ismi bugün hayatta olmayacaktı. Hepimiz katledilmiştik.

 

Independent Türkçe

DAHA FAZLA HABER OKU