Thor'un yönetmeni, filmin Avrupa turnesini bitlenen kızlarının saçını temizleyerek geçirdi

Yönetmen görüntüleri sosyal medyada paylaştı

Taika Waititi'nin Te Hinekāhu ve Matewa Kiritapu adında iki kızı var (AP)

Thor: Aşk ve Gök Gürültüsü'nün (Thor: Love and Thunder) Yeni Zelandalı yönetmeni Taika Waititi, filmin Avrupa'daki basın etkinliklerine kızlarıyla birlikte katıldı.

Londra'daki etkinliklere 6 ve 9 yaşlarındaki kızlarını da götüren ünlü yönetmen, çocuklarıyla geçirdiği vakti Instagram'da "DadsOnTour" (Babalar Turnede) etiketiyle paylaştı. 

Sosyal medyadaki samimi paylaşımlarıyla bilinen Waititi dün (24 Temmuz) turnede bitlenen kızlarının saçından bit ayıkladığı görüntüleri Instagram hikayelerine ekledi. 

Kızlarının saçlarını önce bit şampuanıyla yıkayan ünlü yönetmen, ardından tarakla bitleri ayıkladı. 

Videolar, yönetmenin Britanyalı ünlü pop yıldızı sevgilisi Rita Ora'nın Londra'daki evinde kaydedildi.

Bir Twitter kullanıcısı görüntüleri "Oscar ödüllü Taika Waititi'nin kızlarının kafasından bit ayıklamayacağını düşünüyorsanız yanılıyorsunuz" açıklamasıyla paylaştı.
 

 

Kendi çabaları işe yaramayan Waititi, bugün (25 Temmuz) profesyonel bir ekibi kızlarının saçını temizlemesi için çağırdı. 

Waititi, Thor'un önceki filminin Yeni Zelanda turnesine de kızlarıyla çıkmış, çocukların çok mutsuz göründüğü anlarla eğlenen yönetmenin paylaşımları ilgi toplamıştı. Waititi, DadsOnTour serisini yeni filminin turnesinde de sürdürdü. 

Chris Hemsworth ve Natalie Portman'ın rol aldığı Thor: Aşk ve Gök Gürültüsü 8 Temmuz'da vizyona girdi.

 

Independent Türkçe, NZHerald, TheMarySue

Derleyen: Aylin Şener

DAHA FAZLA HABER OKU