Trump: LGBT topluluğu solcu cinsiyet ideolojisine ve toksik bir ırk teorisine inanmış durumda

Eski ABD Başkanı Donald Trump "Çocuklara uygunsuz gelebilecek ırksal, cinsel ve politik unsurların öğretilmesi konusunda katı yasaklar uygulamamız gerekiyor" diye konuştu

Eski ABD Başkanı Trump, 2016'da Colorado'daki bir seçim etkinliğinde üzerinde "Trump için LGBT" yazılı gökkuşağı bayrağı taşımıştı Fotoğraf: Reuters

Eski ABD Başkanı Donald Trump, hafta sonu Florida'da düzenlediği mitingde gençlere hitap eden Trump, LGBT grubu için "Bu topluluk, solcu cinsiyet ideolojisine ve toksik bir ırk teorisine inanmış durumda. Biz ise iki cinsiyete inanıyoruz. Yalnızca erkekler ve kadınlar vardır" ifadesini kullandı.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Fox News'in haberine göre, Trump, "Çocuklarınıza 20 dakika bakıcılık yapmalarına izin vermeyeceğiniz bu insanlara güvenemezsiniz. Öyleyse neden milyonlarca Amerikalı öğrenciyi günlerce, hatta yıllarca eğitmelerine izin verelim ki" diye konuştu.

Eski ABD Başkanı Trump, trans bireylerle ilgili olarak da "Amerika Birleşik Devletleri'nde yaşayan çocuklara uygunsuz gelebilecek ırksal, cinsel ve politik unsurların öğretilmesi konusunda katı yasaklar uygulamamız gerekiyor" dedi.

 

 

AA

DAHA FAZLA HABER OKU