Kara Şövalye üçlemesinin yıldızı Christian Bale: Başta "ciddi Batman" fikrine herkes gülmüştü

"Yanıldıklarını göstermek harika"

Batman Başlıyor filmi yaklaşık 375 milyon dolar hasılat kazandırmıştı (Warner Bros)

Christopher Nolan'ın Kara Şövalye üçlemesinin yıldızı Christian Bale, seriden önce çevresindeki bazı kişilerin "ciddi Batman" fikrine güldüğünü söyledi.

ABD'nin önde gelen gazetelerinden Washington Post'a konuşan Bale, "Etrafımdakilere 'Bir Batman çekeceğiz ve olaya ciddi yaklaşacağız' dediğimde, bir çok kişi bana gülüp 'O iş olmaz' demişti" ifadelerini kullandı.

Bale, ortaya çıkan filmlerin iyi çalışmalar olduğunu söyleyerek "Bu kişilere yanıldıklarını gösteren bir üçlemenin parçası olmak harika" dedi.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Üçlemenin ilk filmi Batman Başlıyor 2005'te, devam filmi Kara Şövalye ise 2008'de vizyona girmişti.

Son dönemde popülerliği artan Marvel Sinematik Evreni'nin (MCU) ilk yapımı Demir Adam da 2008'de izleyicilerle buluşmuştu.

48 yaşındaki Britanyalı oyuncu, Kara Şövalye üçlemesiyle MCU arasındaki olası ilişkiye de değinerek, "MCU'nun başlamasına önayak oldu mu bilemiyorum fakat zamanla gelişmesine katkı sağladığı kesin" dedi.

Bale, 6 Temmuz'da gösterime giren ve MCU'da geçen Thor:Aşk ve Gök Gürültüsü'nde Gor the God Butcher karakterini canlandırıyor. 

Ünlü oyuncu, ileride süper kahraman filmlerinde rol almaya açık olduğunu da belirterek, "Başkaları gelip bana 'Teşekkürler, hoşçakal, bir daha gelme lütfen' demediği sürece ben de bunu söylemem. İyi hikaye iyi hikayedir. İyi film iyi filmdir. İyi yönetmen iyi yönetmendir. Bu fikirlerin hepsine açığım" ifadelerini kullandı.



Independent Türkçe, Washington Post, NME

DAHA FAZLA HABER OKU