Joe Rogan: Trump'ı konuk etmem için yapılan teklifleri defalarca reddettim

Ünlü komedyen ve podcast sunucusu, ABD Başkanı Joe Biden'a "ölü adam" dedi

The Joe Rogan Experience, Spotify'da en çok dinlenen podcast programı (Reuters)

Komedyen ve podcast sunucusu Joe Rogan, eski ABD Başkanı Donald Trump'ı konuk etmesi için birkaç defa teklif yapıldığını ve hepsini reddettiğini açıkladı.

Robotik araştırmacısı Lex Fridman'ın hazırladığı podcast'in pazartesi yayımlanan bölümüne katılan Rogan, Trump hakkında konuştu.

Rogan, "Trump dönemi en tuhaf zamanlardan biri olacak" dedi:

Öylesine kutuplaştırıcı bir figür ki, pek çok kişi sırf Trump'a ve onu destekleyen kişilere saldırmak için kenti etik anlayışını, ahlakını ve prensiplerini çiğneyebileceğini hissetti.

The Joe Rogan Experience'ın sunucusu, Trump'ın demokrasiyi tehdit ettiğini savundu.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Rogan, Trump'ı hiçbir şekilde desteklemediğini belirtip, "Onu birkaç defa programıma alma fırsatım oldu. Her seferinde hayır dedim. Ona yardım etmek istemiyorum" ifadelerini kullandı.

Fridman bu sözlerin ardından Trump'ın ileride The Joe Rogan Experience'a konuk olabileceğine, çünkü Rogan'ın Kanye West gibi aynı fikirde olmadığı kişileri ağırladığına dikkat çekti.

Rogan şu cevabı verdi:

Evet ama Kanye bir sanatçı. Kanye'nin iyi olması ya da olmaması ülkemizin gidişatını değiştirmez.

Trump'ın 2024 ABD başkanlık seçimlerinde yüksek ihtimalle aday olacağını öne süren podcast yayıncısı, Trump'ın seçimi kazanıp kazanamayacağı sorusunu şöyle yanıtladı:

Ölü bir adama karşı yarışıyor biliyor musun? Yani Joe Biden sahneden indiğinde orada olmayan kişilerle el sıkışıyor. Hayalet gördüğünü düşünüyorum.

 

Independent Türkçe, Variety, Insider

Derleyen: Uğurcan Yıldız

DAHA FAZLA HABER OKU