Koca, Özdağ’ın Soylu ile ilgili ifadesine tepki gösterdi: Nezaketsizlik

Özdağ’ın bir acil servisteki doktorlar ile ilgili paylaşımına Koca yanıt verdi. Özdağ’ın konuya Soylu’yu dahil etmesine Koca tepki gösterdi

Kolaj: Independent Türkçe

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, Reyhanlı Devlet Hastanesi’nde Türkçe’yi tam olarak konuşamayan Arap doktorlar olduğu iddiasını sosyal medyadan paylaştı.

Paylaşımında, “Türk insanının kendi ülkesinde 2. sınıf olması sürecini yaşıyoruz. Arapları üstün insan, Arapçayı kutsal dil zanneden zihniyet Türk Milletine kendi ülkesinde mülteci olma hissini yaşatıyor” diyen Özdağ, “Herkes kendi vatanına dönecek. Kurulan iç savaş ve bölünme komplosunu Zafer Partisi bozacak” ifadelerini kullandı.

Bu paylaşımın ardından Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Özdağ’ı aradı ve ilgili serviste 4 doktorun görev yaptığını ikisinin Türk, ikisinin ise Suriyeli olduğunu ifade etti.

Özdağ aramaya ilişkin şu paylaşımı yaptı:

Sağlık Bakanı Sayın F .Koca beni arayarak acil serviste 4 doktorun görev yaptığını, ikisinin Türk ikisinin ise Suriye kökenli olduğunu ancak Türkiye’de tıp eğitimi aldıklarını ifade etti. Kendisine ilgisi için teşekkür ederim.

Özdağ ayrıca aynı paylaşımda, “Bütün bakanların SS (İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’yu kastediyor) gibi küfürbaz olmadığını öğrendik” diye yazdı. Bu ifadelere Koca tepki gösterdi.

“Sayın Ümit Özdağ, Reyhanlı Devlet Hastanesi ile ilgili verdiğiniz yanlış bilgiyi düzeltmeniz için sizi aradım, hatanızı kendiniz düzeltin istedim” diyen Koca, “Ama düzeltme metninizde konuyla ilgisi olmayan bir bakan arkadaşıma sataştınız. Nezaketsizlik, düzeltme olarak kabul edilemez!” dedi.

 

 

Independent Türkçe

DAHA FAZLA HABER OKU