Kris Jenner bu kez de kızı Kendall'ın yumurtalarını dondurmasını istedi

Ünlü model, doğurması için annesinin baskı yaptığını nisanda söylemişti

Kendall Jenner, annesi Kris Jenner'ın baskılarına rağmen çocuk sahibi olmak istemiyor (AFP)

Reality show yıldızı Kris Jenner, 11 torun sahibi olsa da diğer çocukları gibi Kendall Jenner'ın da anne olmasını istiyor. 

Dijital yayın platformu Hulu'da yayımlanan The Kardashians'ın perşembe günkü bölümünde Kris Jenner çocuklarıyla gurur duyduğunu söyledikten sonra model kızı Kendall'a "Belki bebek sahibi olmanın zamanı gelmiştir" dedi. 

NBA yıldızı Devin Booker'la 2020'den bu yana birlikte olan Kendall Jenner ise 66 yaşındaki annesinin bu sözlerinden rahatsız oldu ve modelin içtiği su boğazına kaçtı. 

26 yaşındaki Jenner programda annesine şunları söyledi:

Bana sürekli, 'Gençleşmiyorsun' diyip duruyorsun ama şunu biliyor musun? Bu benim hayatım. Hazır olup olmadığımı henüz bilmiyorum.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Bunun üstüne Kris Jenner, kızına onu doğurduğu için yumurtalarının da kendisine ait olduğunu söyledi ve sonrasında jinekoloğu aradı. 

Modele yumurtalarını dondurmasını öneren jinekolog, "Bunun için iyi bir zaman" dedi. 

Kris duyduklarından son derece memnun olsa da Kendall rahatsız hissetti. 26 yaşındaki model daha sonra şunları söyledi:

Bir çocuğu hayatıma almadan önce çözmem gereken hâlâ çok şey var. Hâlâ tek başıma yaşamaktan zevk alıyorum. Ve şu anda bundan memnunum.

Kardashian-Jenner ailesinde çocuk sahibi olmayan tek kişi Kendall Jenner. Model nisanda verdiği röportajda annesinin kendisine ara ara "Zamanı gelmedi mi?" diye mesajlar atarak çocuk sahibi olması konusunda baskı yaptığını söylemişti

Kendall, Mayıs 2021'de annesine şaka yaparak 25 yaşındaki Booker'la nişanlandığını ve ilk çocuğuna hamile olduğunu söylemişti. Önce bu haberi kutlayan Kris Jenner'ın hevesi, kendisine şaka yapıldığını öğrenince kursağında kalmıştı.

 

Independent Türkçe, Page Six, Daily Mail 

DAHA FAZLA HABER OKU