Game of Thrones'un Sansa Stark'ı, Kendall Jenner'ın parti davetini neden reddettiğini açıkladı

Britanyalı aktris ünlülerin yanında rahat davranamadığını söyledi

Kendall Jenner'ın partisini reddeden Sophie Turner şu an ikinci çocuğuna hamile (AP)

Game of Thrones'da canlandırdığı Sansa karakteriyle dünya çapında ün kazanan Britanyalı aktris Sophie Turner, reality show yıldızı ve manken Kendall Jenner'ın parti davetini neden reddettiğini açıkladı.

Her ikisi de 2 Mayıs'ta düzenlenen prestijli moda etkinliği Met Gala'ya davet edilenler arasındaydı. 

Amerikalı komedyen Jimmy Fallon'ın sunduğu The Tonight Show'a cuma katılan 26 yaşındaki Turner, "Kendall Jenner, Met etkinliğindeydi. Kardashian ailesine bayılıyorum" dedi. Genç aktris sözlerini şöyle sürdürdü:

Ama bence gerçekte çok güzel ve güzelliğinden çok etkilendim. Beni mütevazı partiye davet etti.

Turner, Jenner'la konuşmasını şu ifadelerle aktardı:

'Gelmek ister misin? dedi ve ben sadece 'Hayır, hayır istemiyorum' dedim. Ve sonra, 'Neden? Bunu kendime neden yapıyorum?' dedim.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Aktris, partiye katılmak yerine eve gidip yatağında makarna yemeyi tercih etmiş ve "Şu anda başka bir yerde olabilirdim ama değilim" diye düşünmüş. 

Turner, Met Gala'ya eşi Joe Jonas'la katılırken Kendall Jenner da Kardashian ailesinin diğer üyeleriyle birlikte boy göstermişti. 

Joe Jonas'ın ocakta TikTok'ta paylaştığı videoda çift, Keeping Up With the Kardashians programındaki bir sahneyi yeniden canlandırmıştı.

 

 

Bununla birlikte Turner, Fallon'a ünlülerin yanındayken "gerçekten kötü" olduğunu da söyledi. Aktris ünlülerle iletişim kurduğunda "aptalca davrandığını" dile getirdi ve şöyle ekledi:

Ve son zamanlarda eğer bir ünlü benimle etkileşime geçerse onları hemen geri çeviriyorum ve 'Seninle hiçbir şey yapmak istemiyorum' diyorum. Ve gizliden gizliye 'Aman Tanrım' diye düşünüyorum.

 

Independent Türkçe, Page Six, Glamour

DAHA FAZLA HABER OKU