Ali Koç: Umarım Fenerbahçelilerin, İmamoğlu'na hangi şehrin belediye başkanı olduğunu hatırlatma günleri gelmez

Dündar'ın İmamoğlu'na 61 numaralı Fenerbahçe formasını hediye etmesi ile ilgili Koç, "Uğur Bey forma verdi, ben olsam vermezdim. Ancak niyeti kötü değildi. Ziyaretçisinin niyeti kötüydü" ifadelerini kullandı

Fenerbahçe Spor Kulübü Yüksek Divan Kurulu'nun (YDK) Olağan Toplantısı başladı.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Kulüp Başkanı Ali Koç toplantıda yaptığı konuşmada, "Fenerbahçe'nin haklarını koruma söz konusu olduğunda, ailem, grubum, şahsi statümü düşünmeden açık yüreklilikle konuşurum. Doğru bildiğim konuda her zaman açık yüreklilikle konuştuğumu söylüyorum" dedi.

Dün yapıtğı basın toplantısına da atıfta bulunan Koç şöyle devam etti:

Kelimeler boğazımda düğümlendi, kulübün menfaati için. Çünkü devletle birçok işimiz var. Bu birçok kulüp için böyle. Belki onlar da bu yüzden sessiz kalıyor. Biz zalim değiliz, zulme de sessiz kalamayız.

Fenerbahçe'yi dışarıdan bölmeye hiç kimsenin gücü yetmez. Bizler bir bütün içerisinde hareket ettiğimiz zaman ne kadar güçlü olduğumuzu ve nelerle mücadele edebileceğimizi gösterdik.Devleti gözüne kestirmiş bir terör örgütüyle nasıl mücadele ettiğimizi dünya biliyor. Biz siyaset üstüyüz ama siyasete çekiliyoruz. Ettiğim laflar bir siyasi partiye, iktidara değildi. Lafım; bulundukları konumu taşıyamayan siyasetçileredir. Biz Türkiye Cumhurbaşkanına en büyük siper olmuş camiayız. Kimse yokken sokaktaydık. Bunu sayın Cumhurbaşkanımız takdir ediyor. Devletin sorumlu kesimleri, onlar da aynı şekilde takdir ediyor. Pek çok takım taraftarı da öyle.

İmamoğlu'na tepki

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun Yüksek Divan Kurulu Başkanı Uğur Dündar’ı bordo-mavili kravatla ziyaret etmesini ve hediye ettiği kitap konusuna değinen Koç, "Trabzon'dan gelen bazı insanların enteresan özellikleri var, Milli Takım bizim stadımıza gelir, hocası bordo-mavi kravatla gelir. Şehrin belediye başkanı, Divan Kurulu Başkanımızı ziyarete gelir, bordo-mavi kravatla. Utanmadan o kitabı getirme cesaretinde bulunur. O kitabın içinde yazanları bilmiyordum, Uğur Bey de eminim bilmiyordur. Umarım Fenerbahçelilerin, Ekrem İmamoğlu'na hangi şehrin belediye başkanı olduğunu hatırlatma günleri gelmez" ifadelerini kullandı.

Dündar'ın İmamoğlu'na 61 numaralı Fenerbahçe formasını hediye etmesi ile ilgili ise Koç, "Uğur Bey forma verdi, ben olsam vermezdim. Ancak niyeti kötü değildi. Ziyaretçisinin niyeti kötüydü" dedi.

 

Independent Türkçe
 

DAHA FAZLA HABER OKU