Johnny Depp'in penisiyle ilgili soru, mahkemede tuhaf anlara neden oldu

Amber Heard'ün avukatı, Depp'in "antreye" işemeye çalışıp çalışmadığını ve "penisini dışarı çıkarıp çıkarmadığını" sordu

Johnny Depp ve Amber Heard arasında perşembe günü görülen iftira davası duruşmasında, korumasına aktörün penisini görüp görmediği sorusu, mahkemede Johnny Depp'in de kahkahaya boğulduğu neşeli bir an yaşattı.

Depp ve Heard arasındaki davanın görülmesi 11 Nisan'da Virginia eyaletinin Fairfax kentinde başlamıştı. Depp, eski eşinin Aralık 2018'de kaleme aldığı ve kendini "aile içi şiddeti temsil eden kamusal bir figür" olarak tanımladığı görüş yazısı üzerine 50 milyon dolar tazminat talebiyle Heard'e dava açmıştı.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Heard söz konusu makalede Depp'in adını anmasa da aktörün avukatları makalenin Depp'in filmlerde rol almasını zorlaştırdığını belirtiyor.

Perşembe günü Depp'in koruması Malcom Connolly, 2015'te Depp'in parmağını kestiği Avustralya'da çifte eşlik ettiğini söyledi. Depp o dönem Karayip Korsanları serisinin 5. filmini çekiyordu.

Heard'ün avukatı, Avustralya'daki evde yaşananlarla ilgili olarak Depp'in "antreye" işemeye çalıştığını ve "penisini dışarı çıkardığını" söyledi.

Connolly'ye şu soruldu:

Eve geldiğinizde, bir kargaşa duyabiliyordunuz. Doğru mu?

Connolly bir kargaşa duyabildiğini kabul etti ama sadece "bağırtı" olduğunu söyledi. Koruma, söylenenleri anlayamadığını belirtti.

Heard'ün avukatı bunun üzerine korumaya şu soruyu yöneltti:

Eve girdiniz ve Depp'i antrede gördünüz. Doğru mu?

Evet cevabı veren Connolly'ye sonra şu soruldu:

Depp, antreye işemeye çalışıyordu, öyle değil mi?

Korumanın "hayır" demesi üzerine avukat şöyle sordu:

Depp penisini dışarı çıkarmıştı, öyle değil mi?

Connolly'nin "Depp'in penisini görmüş olsaydım bunu hatırlardım diye düşünüyorum" demesi üzerine Depp ve salondaki diğer katılımcılar kahkaha attı.

Mahkeme daha sonra Depp'in Avustralya'da geçirdikleri zamandan bir ses kaydı oynattı. Depp'in, "nasıl da bana b*k gibi davranıyorsun" ve "midemi bulandırıyorsun" diye bağırdığı duyuldu. Connolly, Depp'in o sırada kızgın olduğunu doğruladı.

Duruşma sosyal medyada da trend oldu.

Bir Twitter kullanıcısı şöyle yazdı:

[Heard] kuduruyoooooor... vay be. Bugün not defterini tamamen oyuyordu... 5 sayfa boyunca... berbat.

 


Kimi kullanıcılar da soru cümlesiyle alay etti.

Bir kişi, tweet'inde "Siz Depp'i evden dışarı çıkarmaya çalışırken, Depp de küçük Depp'i kendi küçük evinden çıkarmaya çalışıyordu, doğru mu?" diye yazdı.
 



* İçerik orijinal haline bağlı kalınarak çevrilmiştir. Independent Türkçe'nin editöryal politikasını yansıtmayabilir.

https://www.independent.co.uk/news/world

Independent Türkçe için çeviren: Kerim Çelik

© The Independent

DAHA FAZLA HABER OKU