Big Lebowski’nin devam filmiyle ilgili ayrıntılar belli oldu

John Turturro Coen Kardeşler’in de yeni filmi onayladığını söyledi

Coen Kardeşlerin kült filmi The Big Lebowski'nin devamı olacak The Jesus Rolls’ün vizyon tarihi açıklandı.

Önce Going Places diye adlandırılan ve sonra adı değiştirilen filmin başrolünde Jesus Quintana karakterini canlandıran usta oyuncu John Turturro yer alacak. Filmdeki olaylar, pedofil olduğu söylenen karakterin hapishaneden çıkışıyla başlayacak.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

The Jesus Rolls adıyla piyasaya çıkacağı duyurulan filmin vizyon tarihiyse 2020 olarak belirlendi.

Oyuncu kadrosunda ayrıca, Audrey Tautou, Bobby Cannavale, Susan Sarandon, Jon Hamm ve Pete Davidson yer alacak.

Sinema dergisi Variety’ye göre filmde üç tutunamayan karakter sürpriz bir aşk hikayesinin içine düşerken spontane ve umursamaz davranışları sonucu başlarını yine belaya sokacak. Eli silahlı bir berberi kendilerine düşman eden kahramanların yolculuğu yasadan, toplumdan ve tabii ki berberden kaçma hikayesine dönüşürken dışlanmışlardan oluşan bu ailenin iç bağları güçlenecek.

The Independent’a konuşan Turturro konuyla ilgili şunları söyledi:

Filmi birazcık bükmek zorunda kaldım ama içim şimdi çok rahat. Bu gösterişli bir film. Aptal erkeklerin nasıl olduğunu gösteriyor. Filmin konusu budur. Kadınlar daha güçlü ve daha birlik içinde karakterler.

Oyuncu ayrıca Bertrand Blier'in 1974 tarihli aynı adlı Fransız filminden esinlenilen yapımın Joel ve Ethan Coen tarafından onaylandığını da ekledi.

“Onlar benim arkadaşlarım, yakın arkadaşlarım ve bu karakteri daha fazla keşfetmek istediğimi söylediğimde destek oldular” diyen Turturro, sözlerini şöyle sürdürdü:

‘Yapmalısın çünkü biz yapmıyoruz!’ dediler. Gösterecek bir şeyim varsa ve Coen Kardeşler etrafımdaysa, onlara gösteririm.

Big Lebowski’nin başrolünde yer alan Jeff Bridges, bir gün “The Dude” karakterini kısa da olsa yeniden canlandıracağını söylemişti. Ancak filmin diğer karakterleri gibi Bridges’in de yeni filmde yer alması beklenmiyor.


 

*İçerik orijinal haline bağlı kalınarak çevrilmiştir. Independent Türkçe’nin editöryal politikasını yansıtmayabilir.

https://www.independent.co.uk/arts-entertainment/films/news

Independent Türkçe için çeviren: Çağla Üren

© The Independent

DAHA FAZLA HABER OKU