Eski nişanlısından ayrıldığı için sahnede ağlayan Ariana Grande’den hayranlarına mesaj: Henüz atlatmış değilim

Şarkıcı Instagram paylaşımında “Şükran duyuyorum ve başladığım işi yarım bırakmamaya söz veriyorum” yazdı

Eski nişanlısından ayrılmasının ardından sahne aldığı bir konser esnasında ağlayan ünlü şarkıcı Ariana Grande hayranlarıyla duygu yüklü bir mesaj paylaştı.

ABD’nin Missouri eyaletindeki St Louis’de konser veren 26 yaşındaki popstarın, hayranlarının kaydettiği görüntülerde eski nişanlısı Pete Davidson için yazdığı “R.E.M” şarkısını söylerken gözyaşlarına boğulduğu görülüyor.

Grande konserin ardından paylaştığı bir Instagram postunda eski nişanlısından ayrıldıktan sonra sürecin “üstesinden henüz gelemediğini” söyleyerek, hayranlarına bu “insani yönünü hoş gördükleri” için de minnettar olduğunu belirtti.

Şarkıcı mesajında şu ifadelere yer verdi:

Turneler vahşidir. Hayat vahşidir. Her gün etrafımı kuşatan sevgi çemberine ve bu konserlere gelerek kendilerindeki tüm enerjiyi bizlere aktaran kişilere minnettarım. Şükran duyuyorum ve başladığım işi yarım bırakmamaya söz veriyorum. Her şeyi çok derin yaşıyorum ve bu turneye benim için üstesinden henüz gelemediğim bir süreç içindeyken çıktım … Bu yüzden bazen çok ağlıyorum! Bu insani yönümü hoş gördüğünüz için teşekkür ederim. Her gece ne kadar sevildiğimi hissettiren bu kadar sevgi dolu ruhla tanışmak için ne yaptığımı bilmiyorum. Ancak bunun beni nasıl yüreklendirdiğini bilmenizi isterim.

 

 

Grande geçen haziran’da rapçi eski erkek arkadaşı Mac Miller’in memleketi olan Pittsburgh’daki bir konser sırasında da ağlamıştı.

Hayranları Grande’nin konserin başlangıcında söylediği ve Miller’a yazıldığı düşünülen “Raindrops (An Angel Cried) şarkısını okurken kısa bir süre durakladığını söylemişti.

Şarkıcının aynı ismi taşıyan son albümünün hit parçası “Thank U, Next”’te yer alan “Wish I could say thank you to Malcolm, cause he was an angel” sözlerini okurken de ağladığı görülmüştü.

Grande geçen 2 yılda pek çok zorlukla karşılaştı. Şarkıcının Mayıs 2017’deki konseri sırasında, 22 kişinin öldüğü ve yüzlercesinin yaralandığı Manchester Arena saldırısı gerçekleşmişti. Grande de bu tarihten beri Travma Sonrası Stres Bozukluğu yaşıyor.

 

 

Erkek arkadaşı Miller’ın 2018’te ölmesinin ardından Grande şimdilerde de eski nişanlısı Davidson ayrılmasının yasını tutuyor.  

Hayranlarına sorunlarıyla “mücadele etmelerini” öneren Grande kişisel problemlerle kariyeri devam ettirmeyi dengelemenin zor olduğunu belirtti.

Grande’nin “Sweeteener” dünya turu martta başlamıştı ve ekime kadar devam edecek.

 

 

*İçerik orijinal haline bağlı kalınarak çevrilmiştir. Independent Türkçe’nin editöryal politikasını yansıtmayabilir.

https://www.independent.co.uk/arts-entertainment/music

Independent Türkçe için çeviren: Ayşe Yıldız

© The Independent

DAHA FAZLA HABER OKU