Kim Kardashian, Pete Davidson'ın yeni dövmesini paylaştı: "Sevgilim avukat"

Kardashian ve Davidson, Ekim 2021'de çıkmaya başladı

Kim Kardashian ve Pete Davidson geçen yıl ekimde SNL programında birlikte bir skeç canlandırmıştı (Fotoğraflar: AP)

Reality şov yıldızı Kim Kardashian, komedyen sevgilisi Pete Davidson'ın yeni dövmesini paylaştı. 

41 yaşındaki Kardashian'ın cumartesi Instagram hesabında paylaştığı fotoğrafta 28 yaşındaki Davidson'ın vücuduna "Benim sevgilim avukat" diye yazdırdığı görülüyor. 

Söz konusu dövmenin Davidson'ın sol köprücük kemiğinin biraz üstünde olduğu anlaşılıyor. Kardashian bu ay katıldığı The Ellen DeGeneres Show'da Davidson'ın kendisi için birden fazla dövme yaptırdığını söylemişti.  

İç giyim markası Skims'in kurucusu Kardashian programda, komedyenin "birkaç tane tatlı dövme" yaptırdığını ve bunlardan en çok "Benim sevgilim avukat" dövmesini sevdiğini dile getirmişti. 

 

Instagram.jpg
(Instagram/Kim Kardashian)

 

Davidson göğsünün üstüne de "Kim" diye yazdırmıştı. 

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

4 çocuk annesi Kardashian henüz avukat olmasa da Vogue Hong Kong'a verdiği röportajda "bir gün başarılı bir hukuk bürosu kurmayı hayal ettiğini" söylemişti. 

Kardashian, 1. sınıf hukuk öğrencilerinin geçmesi gereken sınav için hayatında hiç çalışmadığı kadar çok çaba sarf ettiğini belirtmişti. Reality şov yıldızı şu ifadeleri kullanmıştı:

Ders çalışmak için gerçekten azimli olmalıydım ve sahip olduğum her boş dakikayı buna adadım. Ceza hukuku reformu konusunda çok tutkuluyum ve haksız yere mahkum edildiğini düşündüğüm kişileri savunmak istiyorum.

Kardashian sınavı 4. denemesinde geçmişti. 

Bununla birlikte Pete Davidson'ın annesi Amy Davidson çiftin bebek sahibi olmasından mutluluk duyacağını ima etmişti. Amy Davidson, çiftin hayranlarından birininin "Kim yıl sonuna kadar Pete'in çocuğuna hamile kalacak" yorumuna "yayyyy!" diye yanıt vermişti. 

 

Independent Türkçe, Page Six, Vogue Hong Kong, Sözcü 

DAHA FAZLA HABER OKU