Erdoğan: Türkiye'nin bugünkü ve bundan sonraki sorunlarının çözüm adresi biziz

Erdoğan, AK Partililere “Seçim gününe kadar durmadan gece gündüz çalışmaya hazır mıyız?” şeklinde seslendi

Fotoğraf: AA

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, “Türkiye'nin geçtiğimiz 20 yıldaki her meselesini nasıl biz çözdüysek, bugünkü ve bundan sonraki sorunların çözüm adresi de biziz” dedi.

Erdoğan, AK Parti Ankara Genişletilmiş İl Danışma Meclisi Toplantısı'na katılanlara, "Ülkemizi çeyrek asır geriye götürme hevesinde olanların rüyalarını, kabusa çevirmeye hazır mıyız?" diye seslendi.

Konuşmasında sık sık 6 siyasi partinin yaptığı toplantıya tepki gösteren Erdoğan,”Yuvarlak masa etrafında yer beğenmeyenlere milletim gereken yeri gösterecektir” diye konuştu.

Erdoğan, “Gezi olaylarıyla, 17-25 Aralık darbe girişimiyle, çukur eylemleriyle, 15 Temmuz'la başaramadıklarını 28 Şubat ittifakı projesiyle elde edemezler” dedi.

“Türkiye'nin artık bu trojan, virüs, uzaktan kumanda siyasetiyle yönetilemeyecek, istikamet verilemeyecek bir ülke olduğunu herkes bir kez daha görecektir" ifadelerini kullanan Erdoğan, “İktidar yolunu, milli irade yerine proje ittifaklarda arayanlar, karanlık senaryolara gönüllü figüranlık yapıyorlar” dedi.

Erdoğan seçime dair, “Milletimiz, tıpkı eserlerimiz, bölgesel/küresel söz sahipliğimiz gibi demokratik yönetim sistemimizle ilgili kazanımların heba edilmesine müsaade etmeyecek" dedi.

“Çözüm biziz” mesajı

Erdoğan, Türkiye'nin geçen 20 yıldaki her meselesini kendilerinin çözdüğünü ifade ederek, “Bugünkü ve bundan sonraki sorunların çözüm adresi de biziz” ifadelerini kullandı.

 

Independent Türkçe

DAHA FAZLA HABER OKU