Euphoria yıldızı: Setteki ilk gün çıplak sahne çekmek istediler, karşı çıktım

Minka Kelly problem yaratan sahne için orta noktayı bulabildiklerini söyledi

Minka Kelly, dizinin yaratıcısı Sam Levinson'ın Samantha karakterini kendisi için yazdığını söyledi (HBO)

HBO'nun ses getiren dizisi Euphoria'nın yıldızı Minka Kelly setteki ilk gün çıplak sahne çekilmesine karşı çıktığını söyledi. 

Vanity Fair'den Yohana Desta'ya 14 Şubat'ta verdiği röportajda 41 yaşındaki aktris problem yaratan sahneyi kıyafetleri üstündeyken çekmeye ikna ettiğini belirtti. 

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Euphoria'da Samantha karakterini canlandıran oyuncu ilk gün kameranın karşısına çıplak olarak geçmenin kendisini epey rahatsız ettiğini dile getirdi. 

Dizinin 2. sezonunun 2. bölümünde Samantha oğlunun bakıcısı Maddy Perez'den mor elbisesinin fermuarını açmasını istiyor. Söz konusu sahnede Kelly'nin sırtının bir kısmı görünüyor. 

Aktris bu sahnenin senaryodaki ilk halinden çok daha az çıplaklık içerdiğini söyledi. Kelly, dizinin yaratıcısı Sam Levinson'la konuştuktan sonra sahneyi bir miktar değiştirdiklerini şu ifadelerle anlattı:

Levinson elbisemin yere düşmesinin daha ilginç olacağını düşünmüştü. Bu yeni diziye konuk oyuncu olarak dahil olduğum ilk gündü ve orada çıplak beklerken rahat hissetmiyordum.

Levinson'ın çok esnek davrandığını belirten aktris şunları ekledi:

'Bu sahneyi çekmeyi çok isterdim ama bence elbisemi üstümde tutabiliriz' dedim. Tereddüt bile etmeden 'Tamam' dedi. Ve güzel bir sahne çekti ve tam olarak istediğini elde etti.

Kelly sete girmeden önce kendisine karaktere dair bir paragraflık muğlak bir taslak verildiğini de söyledi. Bu başlangıçta Samantha'nın esasen hikayede az bir rolü olmasından kaynaklanıyordu. Ancak Levinson, Kelly'nin performansından memnun kaldığı için Samantha'nın rolünü genişletti. 

Dizide Cassie'yi canlandıran Sydney Sweeney de çıplak sahnelerle sıkıntı yaşadığını söylemişti. Aktris sahneleri, "çok teknik ve hiç romantik değil" diye nitelemişti. 

Euphoria, Türkiye'de Blu Tv'den izlenebilir. 

 

Independent Türkçe, Vanity Fair, Insider

Derleyen: Esra Güngör

DAHA FAZLA HABER OKU