Julia Fox ilişkilerinin ayrıntılarını paylaşmasını Kanye West'in "istediğini" açıkladı

Fox bu açıklamayı bir sosyal medya kullanıcısının rapçiyi reklam amaçlı kullandığını öne süren yorumuna karşılık verirken yaptı

(AFP)

Julia Fox, resmi olarak Ye diye bilinen Kanye West'le ilişkisinin ayrıntılarını "ilgiye muhtaç olduğu" için herkesle paylaştığı iddiasını reddetti.

Uncut Gems oyuncusunun Hollywood Unlocked tarafından 15 Ocak Salı günü paylaşılan Instagram yorumunun ekran görüntüsünde şöyle yazıyordu: "S******, paylaşmamı o [West] istedi."

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Fox burada sosyal medya kullanıcısının başka bir Instagram gönderisine yaptığı, "Basına ondan bahsederken sanki evliymişsiniz gibi konuşuyordun. Bu sadece ilgiye muhtaçlık. 15 dakika bile değil, belki 2 dakikalık şöhret için bunu yapıyorsun" yorumuna tepki gösteriyordu.

32 yaşındaki oyuncuyla söz konusu Instagram kullanıcısı arasındaki söz düellosu, Fox'un rapçiden ayrıldığı için "gözü yaşlı" olduğuna dair "iddiaları çürütmüş" oldu. Gönderi, Fox'un rapçiden ayrıldıktan sonra West'in eski eşi Kim Kardashian'ın gönderilerini beğenmeye başladığını öne süren Daily Mail haberine de atıfta bulunuyordu.

Fox iddiayı şöyle yanıtladı:

Kayıtlara geçsin, Kim'in gönderilerini beğenmeyi hiçbir zaman bırakmamıştım.

Fox ve Ye'nin ayrılışı, rapçinin Kardashian'ın Saturday Night Live'ın (SNL) yıldızı olan erkek arkadaşı Peter Davidson'la 13 Şubat Pazar günü Super Bowl esnasında zirveye ulaşan sosyal medya sataşmalarıyla aynı zamana denk geldi.

Julia Fox'un temsilcisi 14 Şubat Pazartesi günü Fox News Digital'a yaptığı açıklamada Fox ve Ye'nin "artık birlikte olmadığını" duyurmuştu.

Ye geçen hafta boyunca Davidson'la arkadaş olduğu için bir diğer rapçi Kid Cudi'yle kavga etmiş ve 28 yaşındaki Davidson'la çalışmak zorunda kalmaması için SNL'de komedyenlik yapan Michael Che'ye maaşının iki katını vermeyi teklif etmişti.

Ye ayrıldığı eşi Kardashian'ın eylemleri yüzünden onu azarladığı ve Davidson için "tehlikeli ve ürkütücü bir ortam" yarattığını söylediği görülen mesajların ekran görüntülerini de paylaşmıştı.

Keeping Up with the Kardashians yıldızının, "Biri Pete'e zarar verecek ve bu tamamen senin suçun" diye yazdığı görülüyor.
 


Geniş çapta eleştirilere maruz kalan Ye daha sonra ekran görüntülerini paylaştığı için özür dileyip bunların, "Kim'i taciz ediyor gibi göründüğünü" anladığını ifade etmişti.

44 yaşındaki rapçi şunları yazmıştı:

Sorumluluğu üstleniyorum. Sürekli yeni bir şeyler öğreniyorum.

Öte yandan Kardashian'ın West'ten boşanma sebeplerini açıkladığı bu haftaki Vogue röportajı da övgüyle karşılandı.

 

* İçerik orijinal haline bağlı kalınarak çevrilmiştir. Independent Türkçe’nin editöryal politikasını yansıtmayabilir.

https://www.independent.co.uk/arts-entertainment

Independent Türkçe için çeviren: Kerim Çelik

© The Independent

DAHA FAZLA HABER OKU