Mansur Yavaş’tan Melih Gökçek'e kedili gönderme: Başkanım fışkiyeyi kırmışlar

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Yavaş’ın başkentte düzenlenen Sokak Hayvanları Çalıştayı’na ilişkin paylaştığı video “fışkiye” detayıyla sosyal medyanın gündeminde

Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından başkentte Sokak Hayvanları Çalıştayı düzenlendi.

Sosyal medyada çalıştaya ilişkin bir video paylaşan Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, selefi Melih Gökçek'e fıskiye göndermesinde bulundu.

Mansur Yavaş'ın Twitter hesabından yaptığı paylaşımda “Bugün düzenlediğimiz Sokak Hayvanları Çalıştayı’nda davetsiz bir misafirimiz vardı :) Bu sefer sözü onlara bırakalım istedik” cümlelelerine yer verildi.

 

 

Sosyal medyanın gündeminde yer alan görüntülerde, Khaleesi isimli kedi Ankara'da düzenlenen Sokak Hayvanları Çalıştayı’na gidiyor.

Khaleesi, altyazılarla konuşturulduğu videonun sonunda Mansur Yavaş’la bir araya geliyor.

Kedinin Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Yavaş’ın kucağında olduğu sırada ekranda "Başkanım fışkiyeyi kırmışlar" altyazısı beliriyor.

Kedili videonun bir bölümünde Ahmet Necdet Sezer detayı da yer buluyor.

Hazırlanan rapor Yavaş'a sunulacak

Ankara'da düzenlenen 1. Sokak Hayvanları Çalıştayı'nın moderatörlüğünü, Yıldız Teknik Üniversitesi Fen-Edebiyat Fakültesi Moleküler Biyoloji ve Genetik Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Sezgin Çelik üstlendi.

Sokak hayvanlarının daha güvenli ve doğal ortamlarında yaşamlarını sağlamaya yönelik çözüm önerilerinin değerlendirildiği çalıştayda, Ankara Büyükşehir Belediyesi, kamu kurum ve kuruluşları ile Sivil Toplum Örgütleri görüş alışverişinde bulundu.

Fikir ve önerilerden oluşturulan rapor, Mansur Yavaş'a sunularak sokak hayvanları için koordineli bir çalışma yürütülmesi amaçlanıyor.

 

Independent Türkçe

DAHA FAZLA HABER OKU