"Kanye West ve Julia Fox açık ilişki yaşıyor"

"Onlar birbirlerinin mutlu olmasını isteyen gelişmiş varlıklar"

Kanye West ve Julia Fox, Miami'deki bir yılbaşı partisinde tanıştı (AFP)

Kanye West ve Julia Fox çiftine dair çarpıcı bir iddia gündeme geldi.

İkiliye yakın olan ve adları gizli tutulan kaynaklar, Page Six haber sitesine yaptıkları açıklamada West ve Fox'un açık ilişki yaşadığını öne sürdü.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Fox'un yakın çevresindeki bir kişi, "Aralarındaki bağ tipik normları aşıyor. Çünkü onlar birbirlerinin mutlu olmasını isteyen gelişmiş varlıklar. Aralarında kıskançlık veya negatif enerji yok" diye konuştu.

Bir başka kaynak yıldız rapçinin, Fox'un yanı sıra Kim Kardashian'a benzerliğiyle dikkat çeken Chaney Jones'la görüştüğünü söyledi.

Habere göre 32 yaşındaki ünlü oyuncu Fox da "gizemli bir adamla konuşuyor."

West'in çevresinden bir kişi ayrıca 44 yaşındaki rapçinin "ciddi bir ilişkiye başlayamayacak kadar meşgul olduğunu" belirtti:

Albümü var. İşiyle ilgili milyonlarca şey var. Tasarlıyor, üretiyor ve bunların hepsi zaman alıyor. West boşanmayla da uğraşıyor.

Adını yakın zamanda Ye olarak değiştiren rapçi, 22 Şubat'ta yayımlanması planlanan albümü "Donda 2" üzerinde çalışmalarını sürdürüyor.

Kardashian'dan West'e tepki

West, 8 yaşındaki kızları North'un TikTok'ta paylaşım yapmasını istemediğini ancak boşanma aşamasında olduğu Kim Kardashian'ın kendisinin izni dışında buna müsaade ettiğini cuma söylemişti:

Bu benim ilk boşanmam olduğu için kızımın, isteğim dışında TikTok'ta olması konusunda ne yapmam gerektiğini bilmem gerekiyor.

West ayrıca, "Doğum gününde adres vermeyerek kızımı benden kaçırmaya çalıştığını Amerika gördü" dedi. Rapçi, Kardashian'ın kendisini uyuşturucu kullanmakla suçlaması nedeniyle kızları Chicago'nun doğum günü partisinin ardından uyuşturucu testi yaptırmak zorunda kaldığını da ifade etti. 

Kardashian ise aynı gün West'in saldırılarını "incitici" diye nitelendirdi.

Televizyon ünlüsü, North'u korumak için elinden gelenin en iyisini yaptığını ve kızı mutlu olduğu için TikTok'u gözetimi altında kullanmasına izin verdiğini belirtti. 

Kardashian, West'in röportajlarda ve sosyal medyada kendisine sürekli olarak saldırmasının TikTok'tan daha fazla zarar verdiğini savundu:

Boşanmak çocuklarımız için yeterince zor ve Kanye'nin durumumuzu bu kadar olumsuz ve alenen kontrol ve manipüle etmeye çalışma takıntısı herkes için sadece daha fazla acıya neden oluyor.

Boşanma evresinde birbirlerini destekleyerek sağlıklı bir ebeveyn ilişkisi kurmak istediğini söyleyen Kardashian, "Kanye'nin bunu her adımında imkansız hale getirmeye devam etmesi beni üzüyor" dedi. 

 

Independent Türkçe, Page Six, Fox News

Derleyen: Uğurcan Yıldız

DAHA FAZLA HABER OKU