Kılıçdaroğlu isim isim saydı: Halkımızdan vergiyle, zamlarla çalınan paraları, devasa bir trol ağını beslemek için harcıyorlar

CHP lideri Kılıçdaroğlu, “Milletin mutfağı yangın yeri, sarayın tek derdi illegal dinleme, mobese ile izleme, trollerle küfür kıyamet” dedi

Fotoğraf: Twitter

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, “Halkımızdan vergiyle, zamlarla çalınan paraları, devasa bir trol ağını beslemek için harcıyorlar” dedi.

Kılıçdaroğlu sosyal medya hesabından yayınladığı video mesajda trol ağlarına ilişkin uzmanlara bir rapor hazırlattığı bilgisini verdi.

Kendisine küfür eden hesaplardan bazılarının isimlerini sayan Kılıçdaroğlu, "Hepinizi biliyoruz" ifadelerini kullandı. 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın bir camide yaptığı açıklamaya vurgu yapan Kılıçdaroğlu, "Kılavuzları camide dil kopartıyor bunlar da dijitalde" dedi. 

Erdoğan'a "Baş algıcı" şeklinde seslenen CHP lideri, "Asıl sözüm sana, teşkilatlarını küfür merkezlerine dönüştürmüşsün, onların başını yakma, otur kendin yaz tweet’lerini" diye konuştu. 

CHP lideri şunları kaydetti: 

Elimde bir rapor var. Bu rapor dünyada bir ilk. İllegal bir trol ağının nasıl çalıştığını gösteriyor. Bana atanmış trol'lerime teşekkürü bir borç bilirim. Beni etiketleyen 700 binden fazla tweet atılmış. Bunların 300 binini bu maaşlı trol'lere ürettirmişler. Bu sarayın her şeyi sahte. Ses dinlemesi yapıyorlar, MOBESE ile her hareketeimizi takip ediyorlar. Dijitalde de bir trol ordusuyla karalama yapıyorlar. 

 

Independent Türkçe

DAHA FAZLA HABER OKU