Avengers yıldızı: Robert Downey Jr. tanışır tanışmaz Chris Hemsworth'ün dizini kırmak istedi

Jeremy Renner iki aktör arkadaşıyla yaşadığı anısını anlattı

Chris Hemsworth, Robert Downey Jr. ve Chris Evans gibi yıldız isimlerin yer aldığı Yenilmezler, Marvel Sinematik Evreni'nin 1. Evresi'ni kapatmıştı (Marvel)

Marvel Sinematik Evreni'nin Hawkeye'ı Jeremy Renner, rol arkadaşı Robert Downey Jr.'ın Chris Hemsworth'le tanıştığında Avustralyalı aktörün çok uzun ve çekici olması nedeniyle dizini kırmayı önerdiğini söyledi. 

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Dax Shepard ve Monica Padman'in sunduğu podcast programı Armchair Expert'e 10 Ocak'ta katılan Renner, rol arkadaşlarının birbirine takıldığı anısından bahsetti. 

Renner, Marvel evrenine ilk kez 2011 yapımı Thor'la katılmıştı. Aktörün canlandırdığı Clint Barton filmde çok kısa bir süre S.H.I.E.L.D ajanı olarak görülmüştü. Oyuncu ertesi yıl Yenilmezler'de (The Avengers) hayranlarının karşısına çıkmıştı. 

Orijinal Yenilmezler ekibinde Hawkeye, Thor (Chris Hemsworth), Iron Man (Robert Downey Jr.) , Kaptan Amerika (Chris Evans), Black Widow (Scarlett Johansson) ve Hulk (Mark Ruffalo) yer alıyor. 

Röportajda Renner, "Downey ve Scarlett'i önceden tanıyordum. Hemsworth'ü tanımıyordum" dedi.

Aktör ayrıca şunları ekledi:

İlk gün kostümlerimizle etrafta dolaşıyorduk. Cadılar Bayramı gibi görünüyordu. Heyecanlıydık ve eşit derecede gülünç hissediyorduk. Bir şekilde birbirimizi tanıyormuşuz gibi hissetmiştim. Hemsworth'ü Avustralya'dan geldiği için tanımıyorduk.

Renner, şakayla karışık Hemsworth'ü kıskandıklarını şu şekilde dile getirdi:

En uzun ve en yakışıklı oydu. Downey, 'Dizini kırmalıyız. Onu etkisiz kılmalıyız. Bu adam fazla yakışıklı. Çok uzun, çok çekici, lanet olsun bu adama' demişti.

Yenilmezler ekibi yıllar içinde çok iyi arkadaş oldu ve Ruffalo dışında hepsi Avengers dövmesi yaptırdı. Renner dövmelerin aralarındaki "bağın ve sevginin" sembolü olduğunu söyledi. 

Aktör ayrıca rol arkadaşlarının ailesi gibi olduğunu dile getirdi. 

 

Independent Türkçe, Insider

DAHA FAZLA HABER OKU