Keanu Reeves "Matrix serisi devam edecek mi?" sorusunu yanıtladı

Kanadalı ünlü aktör, "Lana başka bir film çekmeyecek" dedi

Sinema tarihinin en popüler bilimkurgu serilerinden Matrix'in yıldızı Keanu Reeves, Matrix Resurrections'ın ardından bir başka filmin geleceğini düşünmediğini söyledi.

Reeves, yönetmen Lana Wachowski'nin The Matrix serisine eklediği son filmde "seçilen kişi" rolünü bir kez daha canlandırdı.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Film şimdiye kadar dünya genelinde 70 milyon doların üzerinde hasılat elde etti. Matrix Resurrections'ın gişede daha iyi bir performans göstermesi bekleniyordu. 

Empire'a konuşan Reeves, serinin 5. filminin gelip gelmeyeceğine yönelik fikirlerinden bahsetti. Başka bir filme dair soruya ünlü aktör, "Başka bir film mi? Resurrections Redux" diye cevap vererek şaka yaptı.

Serinin son filminin yönetmeni Lana Wachowski'nin Matrix'le işinin artık bittiğini belirten Reeves, "Lana'nın başka bir Matrix filmi çekmeyeceğini söyleyebilirim" ifadelerini kullandı. 

Ancak Reeves başka bir yapım olacaksa onda da yer alacağını dile getirdi.

Daha önce verdiği bir başka röportajda benzer bir soruya "bunun Lana Wachowski'nin problemi" olduğunu söyleyerek karşılık vermiş ve "Eğer Lana başka bir hikaye hazırlamak isterse dahil olmaktan onur ve minnet duyarım" demişti. 

Yakın zamanda Matrix Resurrections'ın yapımcılarından James McTeigue da yeni bir üçleme planının olmadığını şu ifadelerle doğrulamıştı:

Aklımızda yaşananların öncesini anlatacak bir film fikri yok.  Bir devam filmi planımız da yok. Başka üçlememiz yok.

Matrix Resurrections sinemalarda izlenebilir. 

 

Independent Türkçe, Empire, Screenrant, HypeBeast

Derleyen: Esra Güngör

DAHA FAZLA HABER OKU