Nicole Kidman: Virginia Woolf'u canlandırırken depresyondaydım

Kidman "O dönemde uzaklaşmış, depresyonda, kendi bedenimde olmayan bir yerdeydim" dedi

(AFP)

Nicole Kidman, Tom Cruise'la boşanmasının ardından Virginia Woolf'u canlandırırken depresyondan mustarip olduğunu söyledi.

Avustralyalı oyuncu, Meryl Streep ve Julianne Moore'un da rol aldığı 2002 yapımı Saatler (The Hours) filminde intihar eden yazarı canlandırdığı rolüyle Oscar kazanmıştı.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Woolf'un hem Mrs. Dalloway'i yazarken yaşadığı akıl sağlığı sorunları hem de ölümü ekranda gösterilmişti. Kidman intihar sahnesini dublör kullanmadan çekmekte ısrar etmesinin ardından yazarın yaşadıklarının dolduğu "boş bir kap" haline geldiğini itiraf etmişti.

1 Ocak'ta BBC Radio 4'ün This Cultural Life programına çıkacak Kidman "Tehlikeyi hiç düşündüm mü bilmiyorum. Sanırım kendimi ona kaptırmıştım" dedi.

Saatler, Kidman'ın 1989'da tanıştığı Cruise'dan boşandığını açıklamasından bir yıl sonra çekildi.

Kidman "O dönemde uzaklaşmış, depresyonda, kendi bedenimde olmayan bir yerdeydim" dedi.

Yani, Virginia'nın benim aracılığımla hayat bulması fikri, bunun gerçekleşmesi için neredeyse boş bir kaptım. Ve bence [yönetmen Stephen Daldry] bana karşı çok nazikti çünkü bunu biliyordu. Durumu anlamaya açıktım ki bence bir oyuncu olarak hayatın güzelliği bu.

Şu anda Aaron Sorkin'in Being the Ricardos filminde Lucille Ball'u canlandıran Kidman, yakın zamanda verdiği başka bir röportajda da akıl sağlığını tartıştı ve sık sık "melankoliye" kapıldığını söyledi.

Onu en son ağlatan şey sorulduğunda Kidman "Bu çok özel bir soru. Ama evet, ağlıyorum. Bunu kontrol altında tutmaya çalışıyorum fakat her şey son derece üzücü" dedi.



* İçerik orijinal haline bağlı kalınarak çevrilmiştir. Independent Türkçe'nin editöryal politikasını yansıtmayabilir.

https://www.independent.co.uk/arts-entertainment/films

Independent Türkçe için çeviren: İrem Oral

© The Independent

DAHA FAZLA HABER OKU