Hogwarts'a Dönüş: Yeni Harry Potter yapımı hakkında tüm bilinenler

Yıldız oyuncu kadrosu ünlü fantastik serinin 20. yılı için yeniden bir araya geldi

Harry Potter serisi, filmlerde başrolleri üstlenen Daniel Radcliffe, Rupert Grint ve Emma Watson'a dünya çapında ün kazandırmıştı (IMDb)

Harry Potter ve Felsefe Taşı (Harry Potter and Sorcerer's Stone) 20 yıl önce vizyona girdiğinde tüm dünyada büyük bir büyücülük çılgınlığı başladı. Onca yıl geçmesine rağmen Hogwarts evreni popülerliğini korumaya devam ediyor ve serinin yıldız kadrosunu HBO yeniden bir araya getiriyor. 

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Warner Bros. stüdyosunun yöneticilerinden Tom Ascheim, 16 Kasım'da Variety'ye yaptığı açıklamada, "Harry Potter ve Felsefe Taşı'nın çıkışından bu yana inanılmaz bir yolculuk oldu ve onun, bu olağanüstü biçimde birbirine bağlı evrene nasıl evrimleştiğine tanık olmak en basit deyimiyle büyülüydü" ifadelerini kullanmıştı. 

Harry Potter'ı canlandıran Daniel Radcliffe, Ron Weasley'i oynayan Rupert Grint ve Hermione Granger'a hayat veren Emma Watson'ın Gryffindor ortak salonunda bir araya gelerek konuştuğu görülen fotoğraf 8 Aralık Çarşamba yayımlanmıştı. 

 

hbo.jpg
(HBO Max/Warner Bros)

 

Bununla birlikte 20 Aralık Pazartesi HBO Max, Harry Potter 20th Anniversary: Return to Hogwarts (Harry Potter 20. Yıldönümü: Hogwarts'a Dönüş) adlı özel yapımın fragmanını paylaştı. Harry Potter filmlerinden kesilen bölümlerle birlikte fragmanda heyecan verici görüntüler yer alıyor. 

 

 

Büyücülük evreninin müptelalarını fazlasıyla mutlu eden yapım muhtemelen hayranlara en iyi yılbaşı hediyelerinden biri. 

Özel yapım ne zaman yayımlanacak?

Hogwarts'a Dönüş, 1 Ocak 2022'de HBO Max'te yayımlanacak. 

Yapımda kimler yer alacak?

Radcliffe, Grint ve Watson'ın yanı sıra Helena Bonham Carter (Bellatrix Lestrange), Tom Felton (Draco Malfoy), Jason Isaacs (Lucius Malfoy), Robbie Coltrane (Rubeus Hagrid), Ralph Fiennes (Voldemort), Alfred Enoch (Dean Thomas), Gary Oldman (Sirius Black), Imelda Staunton (Dolores Umbridge), James ve Oliver Phelps (Fred ve George Weasley), Bonnie Wright (Ginny Weasley), Mark Williams (Arthur Weasley), Matthew Lewis (Neville Longbottom), Ian Hart (Profesör Quirrel), Evanna Lynch (Luna Lovegood) ve Toby Jones (Dobby) ekranlara gelecek. 

Öte yandan serinin ilk iki filmini yöneten Chris Columbus, üçüncü filmi yöneten Alfonso Cuaron, 4. filmi yöneten Mike Newell ve diğer filmleri yöneten David Yates de yer alıyor. 

Özel yapımda ne konuşulacak?

Derinlemesine röportajlarla ve oyuncu ekibinin sohbetleriyle serinin büyüleyici yapım öyküsü anlatılacak. 

Hogwarts'ın özel setlerinde çekildiği anlaşılan yapımda film serisinin uyarlandığı romanların yazarı J.K. Rowling'in yer almayacağı belirtiliyor. 

 

Independent Türkçe, Glamour, US Weekly, Variety

Derleyen: Esra Güngör

DAHA FAZLA HABER OKU