Britney Spears çıplak sesiyle gösteriş yaptı

Sonradan silinen gönderide yıldız "Hişt, yeni şarkım yapım aşamasında" diye yazmıştı

Britney Spears son dönemde sık sık ailesini hedef alan açıklamalarıyla gündeme geliyor (Reuters)

Britney Spears, yeni Instagram videosunda ses çalışması yaptığı görüntüleri paylaştı.

Şarkıcı çarşamba (22 Aralık) çıplak sesiyle şarkı söylediği bir videosunu paylaştı. Paylaşımın altında sonradan silinen yazıdaysa "beyaz 'sosyetik' ailesiyle" ve "ona neler yaptıklarıyla" ilgili yeni bir şarkı üzerinde çalıştığını ima ediyordu.

Paylaşımın altında, "Bunu bugün fark ettim arkadaşlar. Ailemin üç yıl önce bana yapmaya çalıştıklarından sonra… Kendi amigom olmam gerekiyordu!" ifadeleri yer aldı.

Tanrı biliyor ki onlar değildi. Dolayısıyla kendim hakkında bilgi topladım ve şunu öğrendim.

Şarkıcı daha sonra RCA Records'taki sanatçı biyografisinden alıntı yaparak birkaç Grammy ödülü kazandığından ve dünya çapında yaklaşık 100 milyon albüm sattığından bahsetti.

Spears şöyle devam etti:

Hiçbir şey için seçmelere katılmıyorum! Kendime ve dünyaya kim olduğumu hatırlatıyorum! Evet… Kendi amigom olacağım. Neden mi? Beyaz 'sosyetik' aileme bana yaptıklarını unutmadığımı ve asla unutmayacağımı hatırlatmak için buradayım!

Şarkıcı sözlerini şöyle tamamladı:

Hişt yeni şarkım yapım aşamasında. Ne demek istediğimi size söyleyeceğim!

 

 

The Independent yorum için RCA Records'la iletişime geçti.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Spears 5 yıldır yeni bir albüm çıkarmadı. Sonuncu albümü, 2016 tarihli Glory, "Make Me" ve "Slumber Party" single'larını içeriyordu.

Spears geçen ay ebeveynlerinin onu 13 yıl boyunca vasiliğe tabii tuttukları için "hapse girmesi gerektiğini" düşündüğünü söylemişti.

Şarkıcı 2008'de babası Jamie'nin talep ettiği kararla kişisel ilişkilerinin, kariyerine dair işlerinin ve parasının kontrolünü yasal olarak babasının vasiliğine bırakmıştı.

Babası bu hamle için Spears'ın kamuoyunca bilinen akıl sağlığı sorunlarını gerekçe göstermiş ve geçici olduğu düşünülen düzenleme o yılın sonunda kalıcı hale getirilmişti.

Yargıç 12 Kasım'da, 2008'den beri ilk kez kişisel ve finansal bağımsızlığının kontrolünün şarkıcıya geri verilmesine hükmetmişti. Haber Spears'ın hayranlarının dünya çapında kutlama yapmasına neden olmuştu.



* İçerik orijinal haline bağlı kalınarak çevrilmiştir. Independent Türkçe'nin editöryal politikasını yansıtmayabilir.

https://www.independent.co.uk/arts-entertainment

Independent Türkçe için çeviren: İrem Oral

© The Independent

DAHA FAZLA HABER OKU