Kaza yapan otomobilin bagajından timsahlar çıktı

Balık ve Yaban Hayatı'ndan yetkililer, sürücünün hayvanları öldürdüğünü itiraf ettiğini söyledi

(Florida Balık ve Yaban Hayatı Komisyonu)

ABD'nin Florida eyaletindeki Balık ve Yaban Hayatı Komisyonu (FWC), Tampa şehri yakınlarındaki otomobil kazasının ardından iki gence iki Florida timsahını öldürmekten dava açıldığını duyurdu.

Cuma günü "haftanın vakasını" açıklayan departmanın Facebook gönderisine göre bu hafta yaşanan olay için çağrılınca "ne bekleyeceğinden emin olamadığını" söyleyen memur, kaza yapan bir SUV'nin arkasında iki timsah bulunca alarma geçti.

FWC, adı açıklanmayan memurun boyları sırasıyla yaklaşık 2 ve 2,5 metre olan iki timsahı "yan yatmış bir SUV'nin arka camından sarkar halde" bulduğunu duyurdu.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Gönderide, "Memur hemen hayvanları araçtan çıkardı ve yalnızca güvenlik amacıyla ağızlarını elektrik bandıyla bağladı" dendi.

FWC'nin paylaştığı bir görüntüde yan yatmış bir araç ve kazanın gerçekleştiği yerin yakınında yatan, ağızları bantlanmış iki timsah görülebiliyordu.

Komisyon, iki genci sorgulayan FWC görevlisinin, timsahların o günün erken saatlerindeki balık avı sırasında öldürüldüğünü keşfettiğini açıkladı.

Departmanın duyurusunda şu ifadeler kullanıldı:

İki şüpheli timsahları taşımak için SUV'ye yüklemiş. İki timsah da ölmüştü ve bu iki kişiye buna bağlı dava açıldı.

The Guardian'a göre kaza, Tampa şehrinin yaklaşık 110 kilometre güneydoğusundaki Hardee County'de meydana geldi; 18 ve 17 yaşlarındaki şüphelilere daha sonra kabahatler kanunundan dava açıldı.

Eyaletteki sayılarının yaklaşık 1,3 milyon olduğu tahmin edilen timsahlar genelde baş belası olarak görülüyor ama bu hayvanları avlamak için izin gerekiyor.



* İçerik orijinal haline bağlı kalınarak çevrilmiştir. Independent Türkçe’nin editöryal politikasını yansıtmayabilir.

https://www.independent.co.uk/news/world

Independent Türkçe için çeviren: Ata Türkoğlu

© The Independent

DAHA FAZLA HABER OKU