Grimes, Time'da Yılın Kişisi seçilen eski sevgilisi Musk'a Twitter'dan karşılık verdi

Bir hayran, "İğneleyici olup olmadığını gerçekten anlayamıyorum" yorumunu yaptı

Grimes, ABD'de Metropolitan Sanat Müzesi'nin 13 Eylül'de düzenlediği defileye sıradışı bir kıyafetle katılmıştı (Reuters)

Grimes, eski erkek arkadaşı Elon Musk'a Time dergisinin Yılın Kişisi seçildikten sonra çatmış gibi görünüyor.

Tesla CEO'su, elektrikli otomobil endüstrisindeki çalışmalarının yanı sıra insanlığı Mars'a götürme planları ve kripto paraya ilgisi nedeniyle, 13 Aralık pazartesi günü yayın kuruluşu tarafından 2021'in en önemli figürü seçilmişti.

Üç yıllık birlikteliğin ardından önceki aylarda Musk'tan ayrılan şarkıcı Grimes, buna cevaben pazartesi gecesi Twitter'da derginin kapağını yeniden paylaştı.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Grimes, tweetinde "Ve bu fotoğraf için de kendi saçını kendi kesti - ikon" ifadelerini kullandı ve üç kılıç emojisi ekledi.

Hayranlar tweet'le ilgili ikiye bölündü. Bazıları Grimes'ın Musk'la alay ettiğine ikna olurken, diğerleriyse bunun samimi olduğuna inanıyor.

Bir takipçi, "İğneleyici mi yoksa gerçekten destekleyici mi olduğunu anlayamıyorum ama her halükarda ortalığı karıştırdı" diye yorum yaparken, bir başkası da şunu sorguladı:

İğneleyici olup olmadığını gerçekten anlayamıyorum.

Çift önceki aylarda ilk başta "yarı ayrı" olduklarını belirtse de Musk, Time röportajında ayrılıklarının "uzun vadeli bir şey" olduğunu doğrulamıştı. Oğulları X Æ A-Xii'ye birlikte ebeveynlik yapmaya devam ettiler.
 


Önceki haftalarda Grimes, birçok taraftarın SpaceX CEO'suna anlaşılması kolay göndermeler içerdiğini düşündüğü "Player of Games" adlı yeni bir tekli yayımlamıştı.

Grimes parçada şunları söylüyor:

Bebeğim nasıl kıyaslayabilirim / Dışarıdaki maceraya / Uzaklara yelken aç / Uzayın soğuk genişliğine / Aşk bile / Seni yerinde tutamaz.

Şarkı ayrıca şu sözleri de içeriyor:

Aşığım / En iyi oyuncuya / Ama oyunu her zaman sevecek / Beni sevdiğinden daha fazla.

"Player of Games"in sözlü klibinde pelerini ve yüz koruması olan bir şövalyeye tutunan Grimes, arkasında da bir hançer tutuyor.



* İçerik orijinal haline bağlı kalınarak çevrilmiştir. Independent Türkçe’nin editöryal politikasını yansıtmayabilir.

https://www.independent.co.uk/arts-entertainment

Independent Türkçe için çeviren: Noyan Öztürk

© The Independent

DAHA FAZLA HABER OKU