Boşanmak için 100 bin dolar harcayan çift, tekrar evlilik yemini etti

Brittany Szabo deneyimlerini TikTok'ta paylaştı

2019'da boşanma davası açıp adli işlemler için 100 bin dolar harcayan Brittany ve Wyland Szabo geçen ay evlilik yeminlerini yeniledi (TikTok / @britannyjade___)

2019'da boşanma davası açıp bu süreçte yüz bin dolar (yaklaşık bir milyon 390 bin lira) harcayan ve bugün hâlâ devam eden borca giren ABD'nin San Diego kentinden bir çift, geçen ay beklenmedik bir adım atarak evlilik yeminlerini yeniledi.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Şimdi her ikisi de 32 yaşında olan Brittany ve Wyland Szabo, ergenlik yıllarında bir rehabilitasyon evinde yaşarken tanışmıştı ve nihayetinde 2011'de evlenerek üç çocuğa sahip oldukları bir aile kurmuştu.

İkinci ve üçüncü çocuklarının, yani ikizlerin doğumundan sonra çift tekrar içkiye başladı ve bu da ilişkinin bozulmasına neden oldu.

Brittany, Fox News'e verdiği demeçte, "Birkaç yıl ara verince tekrar normal insanlar gibi içebileceğimizi düşünerek yeniden içmeye başladık. Bir süre her şey yolunda gitti ama bildiğiniz gibi sonrasında işler giderek daha da kötüleşmeye başladı ve sonra 2019'da ayrılarak boşanma davası açtık" dedi.

Tek sebep alkol değildi... Çok toksik başka pek çok davranış da vardı… karşılıklı olarak birbirimize çok bağımlıydık ve bu iyi bir durum değildi.
 

@brittanyjade___

Excuse my makeup, I was crying all night. (lol KIDDING!! We had thee BEST day. & yes, I had 2 dresses, duh! : @wanderlust_dress_rentals

Enchanted Taylor Swift - Kaylen


Boşanma başladıktan sonra da zorluklar dinmedi: Brittany içki içmeye ve akıl sağlığıyla mücadeleye devam etti ve bir noktada bir gecesini nezarethanede geçirerek çocukların velayetini kaybetti.

Fakat Szabo, geçici olarak ailesinin yanına taşındıktan sonra uyuşturucu testleri yaptırmaya ve bir psikiyatriste gitmeye başlayarak bir kez daha ayık kalmayı başardı. Wyland'la birlikte daha çok zaman geçirmeye başlayarak ilişkilerine bir şans daha verme kararı aldılar.

Brittany, "İkimiz de birbirimizden son bir kez, içtenlikle özür diledik" dedi.

Aslında birbirimizi nasıl incittiğimizi anladık ve bu bizim için çok önemliydi.

Szabo şimdi aile, evlilik ve ayık kalmaya dair videolar paylaşarak iki milyon takipçi edinen başarılı bir TikTok kullanıcısı oldu.

 

*İçerik orijinal haline bağlı kalınarak çevrilmiştir. Independent Türkçe’nin editöryal politikasını yansıtmayabilir.

https://www.independent.co.uk/news/world

Independent Türkçe için çeviren: Ata Türkoğlu

© The Independent

DAHA FAZLA HABER OKU