İsmail Koncuk Zafer Partisi'ndeki görevlerinden istifa etti: Herkes egosunu yenmelidir

Adana Milletvekili İsmail Koncuk , "'Ben" diyerek olmaz, 'Biz' dememiz lazım. Burada 'Biz' diyecek bir yönetim anlayışını inşallah hakim kılarak geleceğe daha sağlam adımlarla yürüyeceğiz" diye konuştu

Fotoğraf: AA

Zafer Partisi Genel Sekreteri ve Adana Milletvekili İsmail Koncuk, Başkanlık Divanı'ndaki görevi için genel merkeze istifa dilekçesi verdiğini söyledi. Koncuk, Genel Başkan Ümit Özdağ'dan cevap beklediğini belirtti.

Koncuk, CiddiGazete'ye yaptığı açıklamada "İdeolojik bir tartışma söz konusu değil. Yönetim anlayışı bakımından farklılık olduğu ortaya çıktı" dedi.

Zafer Partisi'nin Türk milliyetçiliği iddiasıyla kurulduğunu belirten Koncuk, "Divanda olmamızın temel şartı, yönetim tarzında uyum olması.  Parti, yönetim tarzını uyum sağlayacağı insanlarla devam ettirebilir.  'İsmail Koncuk doğru söylüyor' denirse, dolayısıyla yolumuza devam ederiz.

"'Ben' diyerek olmaz, "Biz" dememiz lazım"

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

"Genel sekreter olacağım" diye bir iddiası olmadığını belirten Koncuk şunları kaydetti:

Zafer Partisi bu milletin umududur. Yola devam etmemiz için birbirimizi iyi anlamamız lazım.  Takım oyunu oynamamız lazım.  Ortak akılla hareket etmemiz lazım. Üç ay önce kurulmuş daha yeni bir partiyiz.

İstiyorum ki bu siyasi partide, kurulduğu andan itibaren, diğer partilerdeki hatalar olmasın. İsmail Koncuk olarak hiç bir şeyi nefis davası yapmadım; bunu da yapmadım. Şu an Zafer Partisi milletvekiliyim.

Yeni divan açıklanır da orada İsmail Koncuk olmazsa, Koncuk genel sekreterliği bırakmış demektir.  Takım oyunu benim için önemli. - İnşallah bunu yapar ve yolumuza devam ederiz.

Türk milliyetçiliği anlayışımızda, genel başkanımızla ayrıştığımız bir şey yok.  Aklıselim kazanır inşallah. Herkes egosunu yenmelidir.

'Ben' diyerek olmaz, "Biz" dememiz lazım. Burada "Biz" diyecek bir yönetim anlayışını inşallah hakim kılarak geleceğe daha sağlam adımlarla yürüyeceğiz.

Zafer Partisi'nde Başkanlık Divanı değişti

İsmail Koncuk ve Genel Muhasip Seyit Yücel'in istifalarının ardından, Hukuk İşlerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Uğur Tarhan'ın da yerine yeni isimler atandı. 

İsmail Koncuk'un yerine Zafer Partisi'nin yeni genel sekreteri daha önce Mahalli İdarelerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Cezmi Polat olurken, Seyit Yücel'in istifasıyla boşalan genel muhasiplik görevine de GİK üyesi Sevda Özbek getirildi. 

Daha önce Basından Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı olan Burak Mengü de Uğur Tarhan'ın yerine Hukuk İşlerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı oldu. 

Cezmi Polat'tan boşalan Mahalli İdarelerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcığı görevine ise daha önce Genel Sekreter Yardımcısı olan İsmail Türk atandı.

 

 

Independent Türkçe, CiddiGazete

DAHA FAZLA HABER OKU