"Siyah uzaylı" olmaya çalışan Fransız şimdi de iki parmağını kestirdi

Anthony Loffredo'nun gözbebekleri dahil vücudunun neredeyse tamamında dövme bulunuyor

Anthony Loffredo vücudunu dönüştürmek için yaklaşık 10 yıldır çeşitli operasyonlar geçiriyor (Instagram/@the_black_alien_project)

"Siyah uzaylı" olmak için vücudunu dönüştüren 33 yaşındaki Fransız Anthony Loffredo sol elindeki iki parmağını kestirdi. Loffredo, uzaylı tasvirlerindekine benzer şekilde elini pençe biçimine getirmek istiyor. 

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Loffredo daha önce dilini, üst dudağını ve burnunun bir kısmını kestirmiş, gözbebekleri dahil vücudunun tamamını dövmelerle kaplatmıştı. 

Vücudunun geçirdiği dönüşümle pek çok kişiyi şoke eden görüntüsüne rağmen Loffredo hedefinin yalnızca yüzde 34’üne ulaşabildiğini söylüyor.

Loffredo, Insragram’da Black Alien Project (Siyah Uzaylı Projesi) isimli hesabından vücudunun fotoğraflarını sık sık paylaşıyor. 

 

 

Yüzük ve serçe parmağının olması gereken yerde dikiş izleri bulunan elinin fotoğrafını paylaşan Loffredo, "İç huzurumu geliştiriyorum" dedi. 

 

 

Fransız yayın kuruluşu Midi Libre’ye 2017’de verdiği röportajda Loffredo şunları söylemişti:

Çok küçük yaşlardan itibaren insan vücudundaki mutasyon ve dönüşümlere tutkuluyum.

Loffredo şu ifadeleri eklemişti:

Korkunç bir karakterin yerine geçmeyi seviyorum. Sık sık bir yere yerleşirim ve özellikle geceleri karanlık sokaklarda karakteri canlandırırım. Oynadığım rolle aramdaki karşıtlığı keşfediyorum.

Loffredo’nun takipçilerinden bazıları onu desteklerken birçok sosyal medya kullanıcısı onu eleştirdi. Bir sosyal medya kullanıcısı şunları dile getirdi:

Uzuvlarını kaybederek talihsizlik yaşayanlara ve vücudunun olması gerektiği gibi işlemesinin yollarını arayanlara bariz saygısızlık.

Bir diğeriyse, "Eninde sonunda buna yüzde 100 pişman olacaksın" dedi. 

Loffredo "vücut sanatı" olarak nitelendirdiği projesine devam edeceğini belirtti. 

 

Independent Türkçe, The US Sun, The New York Post

Derleyen: Esra Güngör

DAHA FAZLA HABER OKU