Lady Gaga ve Adam Driver, Gucci Ailesi'ndeki seks sahnesini doğaçlama çekmiş

Driver, "Sahneyi hissettik" dedi

Britanyalı ünlü yönetmen Ridley Scott'ın imzasını taşıyan Gucci Ailesi'ndeki (House of Gucci) seks sahnesi çekimlerin ilk döneminde doğaçlama olarak çekilmiş.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Adam Driver ve Lady Gaga'nın başrollerini paylaştığı film Maurizio Gucci cinayetinin perde arkasında yaşananları işliyor. Gucci'nin eşi Patrizia Reggiani kocasını öldürmek için tetikçi tutmaktan hüküm giymişti. Filmde Maurizio Gucci'yi Driver, Reggiani'yse Lady Gaga canlandırıyor. 

Film, trajik hikayenin yanı sıra çiftin ilişkilerinin ilk döneminde yaşadığı aşkı da anlatıyor. 

Entertainment Weekly'ye konuşan Adam Driver filmdeki seks sahnesinin doğaçlama olarak çekildiğini ve hem kendisinin hem de Lady Gaga'nın söz konusu sahnede rahat hissettiğini söyledi. Driver şu ifadeleri kullandı:

Tabiri caizse sahneyi hissettik! Söylediğim her şey kulağa iki anlamlı gelecek ama sahneyi doğaçlama çektik! Şunu da söyleyeyim o zaman çekimlerin birinci ayıydı bu yüzden sahneyi çekerken çok rahattık.

Öte yandan Lady Gaga, BBC'ye verdiği röportajda kendi hayatında yaşadığı travmaların filmdeki oyunculuk performansını etkilediğini belirtti. Pop şarkıcısı ve aktris, "Erkeklerin dünyasında bir kadın olarak yer almasının" ve "19 yaşındayken bir müzik yapımcısının kendisine saldırmasının" izlerinin oyunculuğuna yansıdığını ifade etti. 

Gucci Ailesi, 26 Kasım'da vizyona girecek. 

 

Independent Türkçe, Entertainment Weekly, BBC News

DAHA FAZLA HABER OKU