Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan muhalefete Kanal İstanbul tepkisi: Devletlerde süreklilik esastır

Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Zaten bunların iktidar yüzü görmeye fırsatları olmayacak. Bu söylemler bunların devlet yönetiminde ne kadar cahil olduklarının ve devlete ne kadar ihanet içinde olduklarının bir göstergesidir" diye konuştu

Fotoğraf: AA

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 1915 Çanakkale Köprüsü Son Tabliye Montaj Töreni'nde konuştu.

1915 Çanakkale Köprüsü'nün önümüzdeki yılın en geç 18 Mart'ında, Çanakkale Deniz Zaferi'nin yıl dönümünde hizmete açılacağını belirten Erdoğan, "Çanakkale Köprüsü'nün hizmete girmesiyle Çanakkale Boğazı geçiş trafiği hiçbir engele takılmadan yapılacak bir seyahatle 6 dakikaya inecektir. Yap-işlet-devret modeliyle inşa edilen bu köprüyle Türkiye, yeni bir sıçrama dönemini daha başarıyla gerçekleştirmiş oluyor" diye konuştu.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

"Bunların iktidar yüzü görmeye fırsatları olmayacak"

Konuşmasında muhalefet cephesinden yapılan Kanal İstanbul açıklamarına değinen Erdoğan şunları söyledi:

İkide bir ana muhalafetin, muhalefetin özellikle dünyaya seslenenlere sakın ha Kanal İstanbul’a girmeyi, Kanal İstanbul’a girenler kesinlikle paralarını alamazlar… Sevgili milletim devletlerde süreklilik esastır. Zaten bunların iktidar yüzü görmeye fırsatları olmayacak. Bu söylemler bunların devlet yönetiminde ne kadar cahil olduklarının ve devlete ne kadar ihanet içinde olduklarının bir göstergesidir.

 

 

 

Independent Türkçe

DAHA FAZLA HABER OKU