Yeni filmiyle sinemaya dönen Paul Thomas Anderson, birlikte çalışmak için "can attığı" Oscarlı oyuncuyu açıkladı

Anderson'ın yeni filmi Licorice Pizza bu ay vizyona giriyor

Paul Thomas Anderson, Oscar ödüllü Olivia Colman'la birlikte çalışmak için "can attığını" söyledi.

Ateşli Geceler (Boogie Nights) ve Phantom Thread gibi filmlerin yönetmeni Anderson, Variety'nin hangi oyuncularla çalışmak istediği sorusuna yanıt olarak The Crown yıldızının adını verdi.

Anderson dergiye şunları söyledi:

Olivia Colman, o kuşkusuz bu işin dinamosu.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Anderson ayrıca Denzel Washington'la birlikte çalışmaktan duyacağı heyecanı da dile getirdi: "Denzel. O benim için bir takıntı. O güç, onun film yıldızlığındaki gücünün ve çeşitliliğinin ölçeği... Bu yüzden birlikte çalışmayı düşünmek çok heyecan verici."

Oscar adayı film yönetmeni, Joker'ın yıldızı Joaquin Phoenix'le, The Master and Inherent Vice'ın ardından tekrar çalışmak için de "hevesli olduğunu" söyledi.

Röportajın başka bir yerinde Anderson, yeni filmi Licorice Pizza'nın başrolünde merhum aktör Philip Seymour Hoffman'ın oğlu Cooper'ı seçmesine dair de konuştu:

Cooper benimle ve ailemle birlikte amatör filmler çekme konusunda yılların tecrübesine sahipti. Bunlar genelde onu kahramanca uçurumdan atan ya da suratından vuran oğlumdan dayak yiyen kötü adamı canlandırdığı aksiyon odaklı filmlerdi. Ayrıca profesyonel bir rolde de yer almamıştı.

Anderson şöyle devam etti:

Rolü onun için yazmadım. 15 ya da 16 yaşında zihni bulanık bir çocuk için yazdım. Yazarken Cooper olacağını hiç düşünmemiştim. Daha geleneksel yoldan gidip genç bir aktörün peşine düşeceğimi sanmıştım. Tanıştığım yetenekli birkaç kişi oldu ama çoğu genç yaşına rağmen aşırı eğitimli, aşırı terbiyeli ve aşırı hırslı görünüyordu, ki bu benim ilgimi çekmedi.

Licorice Pizza, Anderson'un 2017 tarihli Phantom Thread filminden bu yana ilk projesi. Phantom Thread aynı zamanda Daniel Day-Lewis'in rol aldığı son film olmuştu.

Licorice Pizza'da müzisyen Alana Haim, Sean Penn, Bradley Cooper ve Tom Waits de rol alıyor.



* İçerik orijinal haline bağlı kalınarak çevrilmiştir. Independent Türkçe’nin editöryal politikasını yansıtmayabilir.

https://www.independent.co.uk/arts-entertainment

Independent Türkçe için çeviren: Ata Türkoğlu

© The Independent

DAHA FAZLA HABER OKU