Siyasi partiler ve şirketler Ata'yı yayınladıkları reklam filmleriyle andı

Bazı siyasi partiler ve şirketler de sosyal medya ve televizyon kanallarında yayımladıkları reklam filmleriyle Atatürk'ü ölüm yıldönümünde andılar.

Kolaj: Independent Türkçe

Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk, ebediyete intikalinin 83. yılında devlet erkanı ve halk tarafından anma törenleri düzenlendi.

Bazı siyasi partiler ve şirketler de yayımladıkları reklam filmleriyle Atatürk'ü ölüm yıldönümünde andılar.

CHP Gençlik Kolları tarafından hazırlanan "10 Kasım" temalı filmde, umudunu kaybettiği için yurtdışına giden bir kadın ve taksi soförü arasındaki diyaloglar yer alıyor.

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener ise partisinin "AşklaÇarpanKalbimsin" sloganı ile hazırladığı reklam filmini paylaştı.

Koç Holding, ise bu yıl yayınladığı reklam filminde "ağaç" teması yer aldı. Yanındaki çınar ağacı kesilmesin diye Atatürk'ün emri uzağa kaydırılan Yürüyen Kökş'ün hikayesinin anlatıldığı filmde "BuHasretBizim" sloganı kullanıldı.

Garanti BBVA tarafından hazırlanan reklam filminin konusu ise, Anıtkabir'e yaşadığı şehirden toprak götürmek isteyen bir çocuğun hikayesi oldu. Filmin sloganı olarak "AtamızRahatUyusun" kullanıldı.

Sabancı Holding ise gönüllerin yer aldığı ve "SabancıCumhuriyetSeferberliği" sloganıyla yayımladığı reklam filmi ike 10 Kasım'ı andı.

Kiğılı'nın 10 Kasım için hazırladığı filmde,bir anne ve çocuğun Atatürk hakkındaki konuması yer aldı. Filmde "BizeYakışanDuruş" ifadesi yer adı. 

 

 

Independent Türkçe

DAHA FAZLA HABER OKU