İsmail Küçükkaya'nın görüntüleri nedeniyle otele çifte dava

Küçükkaya'nın İmamoğlu ile görüşmeye giderken otelde kaydedilmiş güvenlik kamerası görüntülerinin yayınlanması yargıya taşınıyor

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Başkanlığı için yarışan iki adayın çıktığı ortak yayın öncesinde moderatör İsmail Küçükkaya'nın Ekrem İmamoğlu ile görüştüğü iddiasının ardından yayınlanan güvenlik kamerası görüntüleri tartışmayı farklı bir boyuta taşıdı. 

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Sabah Gazetesi'nde ve ahaber'de yayınlanan görüntüler nedeniyle, hem Fox TV yönetimi hem de İsmail Küçükkaya dava açmaya hazırlanıyor.

Görüntüler İsmail Küçükkaya'nın otele girişi ve İmamoğlu ile görüştüğü odaya girişine ilişkin güvenlik kamerası kayıtlarını içeriyor. Kamera kayıtlarında ayrıca İmamoğlu'nun odaya girişi ve Küçükkaya'nın çıkışı da yer alıyor.

Önceki akşam Habertürk'teki programda Nagehan Alçı'nın gündeme taşıdığı görüşmeyi İsmail Küçükkaya da programa bağlanarak doğrulamış, ortak yayın öncesinde Ekrem İmamoğlu ile ve Binali Yıldırım'ın danışmanıyla ayrı ayrı görüştüğünü, bu görüşmelerin de parti kurmaylarının talebiyle gerçekleştiğini söylemişti.

Küçükkaya, görüşmenin İmamoğlu'nun yoğun programı nedeniyle, basın toplantısı düzenlediği Taksim'deki The Marmara'da gerçekleştiğini anlatmıştı.

 

Independent Türkçe

DAHA FAZLA HABER OKU