ABD'li rapçi Big Sean yeni şarkısı için 65 bin arıyla poz verdi

Şarkıcı, Instagram'da yaptığı paylaşımda görüntünün gerçek olduğunu söyledi

Big Sean'ın müzik videosuyla dikkat çeken What a Life şarkısı 22 Ekim'de yayımlandı (Instagram/Big Sean)

Amerikalı rapçi Big Sean'ın Hit-Boy'la birlikte hazırladığı yeni şarkısı What A Life'ın müzik videosu için 65 bin arıyla poz vermesi büyük ilgi gördü. 

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Instagram'da paylaştığı fotoğrafta arı sürüsüyle kaplı olduğu görülen Big Sean görüntünün gerçek olduğunu ve görsel üstünde herhangi bir şekilde oynanmadığını belirtti

Fotoğrafıyla hayranlarının yanı sıra diğer kullanıcıların da dikkatini çeken Big Sean gönderisinde şu ifadeleri kullandı:

Şarkıda 100 arı olduğunu söylüyorum ama aslında üstümde 65 bin arı vardı. Photoshop da kullanmadık. Üzerimde 65 bin arı vardı… Arı kovanına sevgiler. Bunun lanet bir efekt ya da onun gibi bir şey olduğunu düşünmenizi istemiyorum.

 

 

Yeni parçasıyla iddialı bir çıkış yapan Big Sean geçen yıl Detroit 2 adlı bir albüm yayımlamıştı. Rapçi bu yıl bir diğer Amerikalı şarkıcı Post Malone'un Motley Crew müzik videosunda konuk olarak yer almıştı

 

 

Big Sean, Power 106 Los Angeles'ın yakın zamanda gerçekleştirdiği 122. Freestyle programına katılan Big Sean yaklaşık 9 dakikalık doğaçlama rap performansıyla göz doldurmuştu.

33 yaşındaki rapçi, Kanye West'in sahibi olduğu GOOD Music plak şirketiyle birlikte çalışıyor. 

 

Independent Türkçe, NME, Pitchfork

Derleyen: Esra Güngör

DAHA FAZLA HABER OKU